SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (GS - Konya maçı canlı izle)

Galatasaray - Konyaspor maçı ile kupada çeyrek final maçları sona eriyor. Böylece son yarı finalist, Galatasaray - Konyaspor maçı ile belli olacak. İki takım arasından oynanan ilk maç 2-2 berabere bitmişti. Galatasaray - Konyaspor maçı sonucunda tur atlayan takım yarı finalde Akhisar ile mücadele edecek. Galatasaray - Konyaspor muhtemel ilk onbirleri ve online izleme linki haberimizde. Peki Galatasaray - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, Konyaspor'u konuk ediyor. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında bu akşam Galatasaray ile Konyaspor karşı karşıya geliyor. 2-2 biten ilk maçın rövanşında tur atlayan takım yarı finalde Teleset Mobilya Akhisarspor ile yarı finalde mücadele verecek. Galatasaray - Konyaspor maçı ile son yarı finalist belli olacak. Galatasaray - Konyaspor muhtemel ilk onbirleri ve online izleme linki haberimizde. Peki Galatasaray - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

GALATASARAY - KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında Atiker Konyaspor’u konuk edecek. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda 8 Şubat 2018 Perşembe günü saat 20.30’da oynanacak karşılaşmada Ümit Öztürk düdük çalacak. Öztürk’ün yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Mücadelede 4. hakem ise Serkan Tokat olacak. Galatasaray - Konyaspor maçı A2 TV’den ekrana gelecek. Bu maçı yayın saatinde aşağıdaki linkten online olarak izleyebilirsiniz.

Galatasaray - Konyaspor maçı canlı izle (8 Şubat Perşembe 20.30 a2)

GALATASARAY - KONYASPOR EŞLEŞMESİ

Kupanın 5. turunda Sivas Belediye'yi 5-1'lik galibiyet ve 2-1'lik yenilgiyle eleyen Galatasaray, Son 16'da Bucaspor'u 3-0'lık iki maç sonunda geçmişti. Atiker Konyaspor ise Batman Petrol ve Trabzonspor engellerini aşarak Galatasaray'a rakip olmuştu.

Galatasaray ile Atiker Konyaspor arasında geçtiğimiz hafta Konya’da oynanan çeyrek final ilk maçı 2-2 sona ermişti. Bu mücadelede Galatasaray’ın golleri Sinan Gümüş ve Serdar Aziz atarken Atiker Konyaspor'un golleri ise Linnes (KK) ve Adis Jahovic'ten geldi.

Bu sezon Süper Lig’in ilk yarısında oynanan maçta ise Galatasaray, Atiker Konyaspor’u deplasmanda Bafetimbi Gomis’in attığı gollerle 2-0 yenmeyi başarmıştı.

Galatasaray ile Atiker Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda dördüncü kez karşı karşıya gelecek. Galatasaray ve Atiker Konyaspor daha önce Türkiye Kupası'nda iki kez eşleşti. Sarı-kırmızılılar, rakibini 1990-1991 sezonunda son 16 turunda 1-0, 2014-2015 sezonunda yine son 16 turunda 4-1'lik skorla eledi. Sarı kırmızılılar bu sezonlarda Türkiye Kupası’nda şampiyonluğa ulaşmıştı.

TURU NASIL GEÇERLER?

Galatasaray’a rövanş maçında 0-0 veya 1-1'lik beraberlikler ve her türlü galibiyet turu getirecek. Maçın normal süresinin 2-2 tamamlanması halinde ise 30 dakikalık uzatma devresine gidilecek. Uzatma devresinde de eşitliğin bozulmaması halinde yarı finalisti seri penaltı atışları belirleyecek.

Galatasaray - Konyaspor maçı sonucuna göre turu geçen takım, yarı finalde Teleset Mobilya Akhisarspor ile finale çıkma mücadelesi verecek.

GALATASARAY - KONYASPOR MUHTEMEL İLK ONBİRLER

Galatasaray: Carrasso, Linnes, Koray, Hakan, Nagatomo, Selçuk, Donk, Sinan, Belhanda, Yasin, Eren

Konyaspor: Serkan, Skubic, Ali Turan, Filipovic, Ferhat, Ali Çamdalı, Moke, Ömer Ali, Mehdi, Milosevic, Jahovic

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler