SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe - Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (FB Giresun maçı canlı izle)

Fenerbahçe, Giresunspor'u Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında konuk ediyor. Deplasmanda ilk maçı 2-1 kazanan Fenerbahçe, Giresun karşısında tur için avantajlı olarak sahaya çıkacak. Fenerbahçe - Giresunspor maçı sonrasında turu geçen takım Beşiktaş'ın yarı finalde rakibi olacak. Maç öncesi takımların son durumları ve maçın canlı izleme linki haberimizde. Peki Fenerbahçe - Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe, Giresunspor ile Ziraat Türkiye Kupası yarı finali için bugün akşam karşı karşıya geliyor. Çeyrek final ilk maçında deplasmanda Akın Çorap Giresunspor'u 2-1 yenen Fenerbahçe, yarı final için daha avantajlı durumda. Yarı finale çıkan Beşiktaş'ın rakibi Fenerbahçe - Giresunspor maçından çıkacak skora göre belirlenecek. Bu maçı online izleme linki ile haberimizden izleyebilirsiniz. Peki Fenerbahçe - Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

FENERBAHÇE - GİRESUNSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe, Akın Çorap Giresunspor ile Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında 7 Şubat Çarşamba günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde karşılaşacak. Saat 20.30'da başlayacak olan Fenerbahçe - Giresunspor maçını Koray Gençerler yönetecek. Maç A Spor'dan canlı olarak yayınlanacak. Bu maçı aşağıdaki linkten online olarak izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe - Giresunspor maçı canlı izle (20.30 A Spor canlı yayın)

FENERBAHÇE - GİRESUNSPOR: KİM NASIL TUR ATLAR?

Deplasmandaki ilk maçı 2-1 kazanan Fenerbahçe, her türlü galibiyet ve beraberlik ile 1-0 mağlubiyette tur atlayan taraf olacak. Maç, 2-1 Akın Çorap Giresunspor'un üstünlüğüyle sona ermesi durumunda uzatmalara gidilecek. Giresunspor'un turu atlaması için 2 ve üstü (2-0, 3-0 gibi) gol yemeden aldığı galibiyetler turu geçmesini sağlar.

FENERBAHÇE'DE SON DURUM

Türkiye Kupası serüvenine 5. turdan başlayan Fenerbahçe, Spor Toto 1. Lig temsilcisi Adana Demirspor'u 6-0 ve 4-1'lik skorlarla yenerek, son 16 turuna yükseldi. Bu turda da Spor Toto 1. Lig takımı İstanbulspor ile eşleşen Fenerbahçe, rakibini 2-0 ve 1-0 yenerek, çeyrek finale çıktı.

Giresunspor maçı öncesinde Fenerbahçe'de Martin Skertel, Vincent Janssen, Mehmet Ekici ve Yiğithan Güveli, sakatlıkları devam ettiği için kadroya alınmadılar. Ayrıca, kasığında ağrıları olan ismail Köybaşı, son maçta sakatlanan Hasan Ali Kaldırım, sakatlıktan yeni çıkan Giuliano, Luis Neti ve Şener Özbayraklı'nın Giresunspor maçında riske edilmeyeceği bekleniyor.

FENERBAHÇE - GİRESUNSPOR MAÇI BİLET FİYATLARI

MİSAFİR TRİBÜNÜ :32,50 TL
OKUL AÇIK-MİGROS TRİBÜNÜ :32,50 TL
FENERIUM ÜST -MARATON ÜST A-B H-I BLOK :66,00 TL
FENERIUM ÜST -MARATON ÜST C-D-F-G BLOK :77,00 TL
FENERIUM ALT- MARATON ALT A-B-H-I BLOK :99,00 TL
FENERIUM ALT- MARATON ALT C-G BLOK :110,00 TL
FENERIUM ALT- MARATON ALT D-F BLOK :130,00 TL
MARATON ALT E BLOK :152,00 TL
FENERIUM ALT E BLOK :173,00 TL
1907 TRİBÜNÜ :216,00 TL

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler