SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe - Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanaldan yayınlanacak?

Fenerbahçe - Başakşehir maçı Ziraat Türkiye Kupası finalinde Atiker Konyaspor'un rakibi bu akşam belli olacak. 26 Nisan'da oynanan ilk maçta Fenerbahçe ile Başakşehir 2-2 berabere kalmışlardı. Fenerbahçe, 2-0 geriye düştüğü maçta Ozan Tufan ve Van Persie'nin golleri ile 2-2 beraberliği yakalayarak rövanş için avantaj elde etmişti. Peki Fenerbahçe - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan yayınlanacak? Fenerbahçe - Başakşehir maçı bilet fiyatları ne kadar?

Fenerbahçe ile Başakşehir, kozlarını Türkiye Kupası rövanş maçında paylaşıyorlar. Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe, Başakşehir'i ağırlıyor. İlk maçta Başakşehir ile Fenerbahçe 2-2 berabere kalmışlardı. Fenerbahçe'ye her türlü galibiyet ile birlikte 0-0 ve 1-1 beraberlik yetiyor. Peki Fenerbahçe - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Maç hangi kanaldan yayınlanacak? Fenerbahçe - Başakşehir maçı bilet fiyatları ne kadar? Biletler bitti mi?

FENERBAHÇE - BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe ile Başakşehir, Türkiye Kupası yarı finalinde 2-2'nin rövanşında Şükrü Saraçoğlu'nda karşı karşıya geliyorlar. Bu sezon 4. kez karşılaşacak olan Fenerbahçe ile Başakşehir, finale kalmak için mücadele edecekler. 17 Mayıs Çarşamba günü oynanacak Fenerbahçe - Başakşehir maçını hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ile Ekrem Kan, 4. hakemliği ise Arda Kardeşler yapacak. 20.45'de başlayacak Fenerbahçe - Başakşehir maçı atv'den naklen yayınlanacak.

FENERBAHÇE, KUPA ÖNCESİ KAYIP!

Fenerbahçe, Başakşehir ile oynayacağı Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı öncesinde ligde Antalyaspor'a kendi sahasında 1-0 kaybetti. Böylece Fenerbahçe, oynadığı son 7 maç sonrasında mağlubiyet ile tanıştı. Süper Lig'de son 5 haftadır, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 2 maçtır kaybetmeyen Fenerbahçe'ye yaklaşık 2 ay sonra yenilgiyi Antalyaspor hatırlattı. Sarı-lacivertliler Antalyaspor'dan önce 17 Mart'ta yine sahasında Atiker Konyaspor'a kaybetmişti.

Fenerbahçe, aldığı bu yenilgiyle ikincilik şansını oldukça zora soktu. Maç fazlasıyla lider Medipol Başakşehir'in 9 puan gerisine düşen sarı-lacivertliler, bir karşılaşma eksiği bulunan Beşiktaş'ın ise 8 puan arkasında bulunuyor. Son 3 haftaya 57 puanla 3. sırada giren Fenerbahçe, geri kalan maçlarda bu konumunu korumaya çalışacak.

BAŞAKŞEHİR, 103 GÜN SONRA TEKRAR LİDER!

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında liderlik koltuğuna oturan ve 18. haftaya kadar zirvede kalan Medipol Başakşehir, 19. haftada 1 günlüğüne aldığı liderlikten 103 gün sonra yeniden ilk sıraya yükseldi.

Ligin 3. haftasında 10 Eylül'de Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup ederek Galatasaray'dan liderliği devralan turuncu-lacivertliler tam 135 gün ilk sırayı kimseye kaptırmadı.

18. haftada deplasmanda Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olan ve Beşiktaş'ın dış sahada Aytemiz Alanyaspor'u 4-1 yenmesiyle zirvedeki yerini kaybeden Abdullah Avcı'nın ekibi, 29 Ocak'ta maç fazlasıyla 1 gün zirvede kalmış ancak 30 Ocak'ta yeniden liderliği Beşiktaş'a kaptırmıştı.

Turuncu-lacivertliler o günden bu yana geçen 103 günün ardından ilk kez liderliğe yükseldi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulundan (PFDK) aldığı 3 maç men cezası biten ve sonrasında İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü tarafından da affedilen Yalçın Ayhan ve Ufuk Ceylan bu karşılaşmanın kadrosunda yer alabilir.

FENERBAHÇE - BAŞAKŞEHİR MAÇI BİLETLERİ NE KADAR?

Fenerbahçe - Başakşehir maçı biletleri 12 Mayıs'ta genel satışa açıldı. En fazla iki tane alabildiği Fenerbahçe - Başakşehir maçı biletleri sadece passo.com.tr üzerinden satın alınabiliyor. Uygulanacak bilet fiyatları şöyledir:

MİSAFİR TRİBÜNÜ :40,00 TL
OKUL AÇIK :30,00 TL
MİGROS TRİBÜNÜ :30,00 TL
BORAJET TRİBÜNÜ-MARATON ÜST H-I BLOK :60,00 TL
BORAJET TRİBÜNÜ C-D-F-G BLOK :70,00 TL
MARATON ÜST C-D-E-F-G BLOK :70,00 TL
FENERIUM ALT H-I BLOK :90,00 TL
FENERIUM ALT C-G BLOK :100,00 TL
FENERIUM ALT D-F BLOK :120,00 TL
FENERIUM ALT E BLOK :140,00 TL

ADVOCAAT'TAN BAŞAKŞEHİR MAÇI AÇIKLAMASI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat, Ziraat Türkiye Kupası'nı alamamaları durumunda başarısız olacaklarını aktardı. Hollanda Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü olmasıyla ilgili basında çıkan "Fenerbahçe'de başarılı oldu, milli takıma çağrıldı" haberlerine tepki gösteren Advocaat, şunları kaydetti:

"Türkiye'de ve Hollanda'da hiçbir medyayla konuşmadım. Başarılı olup olamayacağımı henüz söyleyemem. Normal şartlarda 3. sıra benim sıram değildir. Kupayı hala kazanabiliriz. Kupayı alamazsak başarılı olarak adlandırılamayız. Hollanda'da 3. kez çalışacağım. Oraya çağrılmam Fenerbahçe'den dolayı değil. Bunu kim söylüyorsa yalancıdır. Kupayı hala kazanamamışız ve üçüncüyüz. Nasıl başarılıyız diyebilirim?"

FENERBAHÇE - BAŞAKŞEHİR MAÇI ÖNCESİ VE SONRASINDA BU YOLLAR KAPALI

Kadıköy Belediye resmi Twitter hesabından yaptığı duyuru ile Fenerbahçe - Başakşehir maçı sebebiyle 17.00 ile 23.30 arasında aşağıdaki belirtilen yolların trafiğe kapatılacağını açıkladı.


Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler