SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Amed Sportif 1 - 1 Fenerbahçe

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ikinci maçında Fenerbahçe, Amed Sportif ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı ve gruptaki ilk puanını aldı.

AMED SPORTİF 1 - 1 Fenerbahçe

STAT: Seyrantepe Spor Kompleksi

HAKEMLER: Suat Arslanboğa, Mehmet Cem Hanoğlu, Uygar Bebek

AMED SPORTİF: Kazım (Dk.45 Levent Taşkın), Kamil, Abdullah, Şevket, Oğuz, Ercan (Dk. 74 Ahmet Güven), Mansur, Ercüment, Yusuf, Mehmet, Şehmus (Dk.85 Hakan Ateş)

FENERBAHÇE: Fabiano, Abdurrahman, Neustadter, Yiğithan, Savaş, Ozan, Salih, Aatıf, Stoch, Ramazan (Dk.45 Emenike), Fernandao

GOLLER: Dk.66 Şehmus (Amed Sportif) Dk.45 Fernandao (Fenerbahçe p)

SARI KARTLAR: Şehmus, Yusuf (Amed Sportif), Savaş, Salih Uçan, Emenike, Stoch (Fenerbahçe)

KIRMIZI KART: Abdullah (Amed Sportif)

MAÇTAN DAKİKALAR

7. dakikada ceza sahası yayının hemen dışında sol çaprazda topla buluşan Aatif Chahechouhe'nin çektiği şut az farkla üstten dışarı çıktı.

10 dakikada Aatif Chahechouhe'nun kaleciden dönen şutunda topla sol kanatta buluşan Miroslav Stoch, son çizgiye indikten sonra ortasını yaptı. Bu ortaya altıpas içerisinde iyi yükselen Savaş Polat'ın kafa vuruşu üst direğe çarpıp oyun alanına geri döndü.

13'te Salih Uçan'ın yerden pası ile ceza sahası dışında sağ çaprazda topla buluşan Ozan Tufan'ın çektiği sert şut üst direğe çarpıp oyun alanının dışına çıktı.

15'te Mehmet Sıddık İstemi'nin pası ile sağ kanatta topla buluşan Ercan Çapar'ın yerden ortasını kaleci Fabiano Ribeiro son anda çelmeyi başardı.

33. dakikada soldan yapılan ortaya kafayla yükselen Yusuf'un vuruşunu Fabiano kurtardı.

36. dakikada Amedspor bir kez daha gole çok yaklaştı. Ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Mehmet Sıddık'ın vuruşunda Fabiano ayaklarıyla gole izin vermedi.

45. dakikada Salih Uçan ceza sahası içerisinde yerde kaldı ve hakem Suat Arslanboğa pozisyonun ardından penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Fernandao meşin yuvarlağı kaleciyle farklı köşelere yolladı ve sarı lacivertli ekibi 1-0 öne geçirdi. Bu gol ilk yarının da skoru oldu.

51. dakikada Amed Sportif tehlikeli geldi! Ercan'ın ara pasına haraketlenen Mehmet, kaleci Fabiano'yu geçti. Geçerken topu ayağından açan Mehmet, açısını kaybetti ve tehlike sona erdi.

60. dakikada sol kanattan Oğuz'un ortasına Şehmus kafa vuruşunu yaptı, top üstten dışarı çıktı.

66. dakikada sol kanattan Oğuz'un yaptığı ortada savunmanın arasında topu önüne alan Şehmus, Fabiano'nun yanından topu filelere gönderdi ve skora eşitlik geldi.

68. dakikada Ozan Tufan'ın ceza sahası dışından yaptığı sert vuruş üstten auta gitti.

78. dakikada ceza sahası yayından Salih Uçan'a sert bir müdahalede bulunan Abdullah kırmızı kartla oyundan atılırken, aynı noktadan Salih Uçan'un serbest vuruşu üstten dışarı çıktı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi. Bu sonuçla her iki takım da gruptaki ilk puanlarını aldılar.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler