SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

24 Erzincanspor 1 - 1 Galatasaray

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 2. maçında 24 Erzincanspor'a konuk olan Galatasaray, sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı ve ikinci maçında da galibiyetle tanışamadı.

24 ERZİNCANSPOR 1 - 1 GALATASARAY

STAT: Erzincan 13 Şubat Stadı

HAKEMLER: Yaşar Kemal, Serkan Çimen, Samet Çiçek

24 ERZİNCANSPOR: Bilal Atmaca, Safa Yıldırım, Ömer Serbest, Volkan Özcan, Cebrail Serçek, Sefa Küpeli, Ahmet Kaan Ergün, Oğuz Küçük, Sefer Sever (Dk.87 Can Özgür), Atilla Aybars (Dk.90+3 Enes Yılmaz) Garhan, Zeynel Alkan (Dk.83 Yasin Dülger)

GALATASARAY: Cenk Gönen, Semih Kaya, Aurelien Chedjou, Martin Linnes, Lionel Carole (Dk.45 Sabri Sarıoğlu), Luis Cavanda, Hamit Altıntop, Birhan Vatansever, Gökay Güney (Dk.45 Yasin Öztekin), Josue, Berk İsmail Ünsal (Dk. 68 Eren Derdiyok)

GOLLER: Dk. 57 Cebrail (pen.) (24 Erzincanspor) Dk.50 Josue (Galatasaray)

SARI KARTLAR: Sefa Küpeli (24 Erzincanspor), Cavanda (Galatasaray)

MAÇTAN DAKİKALAR

Her iki takımda karşılaşmaya temkinli başladı. Maçın ilk 15 dakikası buzlu zeminde topa hakim olma mücadelesiyle geçti.

Soğuk hava karla kaplı zeminde oynanan mücadelede takımlar çoğu zaman ayakta durmakta zorlandı. Ev sahibi ekip 24 Erzincanspor, ilk 25 dakikada maçı daha fazla kontrol eden taraftı.

34. dakikada tehlikeli gelen Galatasaray'da Martin Linnes'in sağ kanattan yaptığı ortaya Berk İsmail Ünsal dokunamadı.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

Galatasaray 2. yarıya Yasin Öztekin ile Sabri Sarıoğlu'nu oyuna alarak başladı. İki oyuncu oyuna girerken, Gökhan Güney ve Lionel Carole oyundan alındı.

İkinci yarıya etkili başlayan Galatasaray, beklediği golü 50. dakikada buldu. Portekizli futbolcu Josue, ceza sahası içinde Önünde bulduğu topu düzgün vuruşla ağlara gönderdi ve sarı-kırmızılılar 1-0 öne geçti.

59. dakikada kullanılan serbest vuruşta Hamit Altıntop'un eline çarpan topta hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen Cebrail maça dengeyi getirdi. Golden sonra Erzincansporlu futbocular büyük sevinç yaşadı.

[Hamit Altıntop, Galatasaray'ı yaktı](https://www.mynet.com/hamit-altintop-galatasarayi-yakti-104555-myspor)

65'inci dakikada Yasin Öztekin akıllara zarar bir gol kaçırdı. Altı pas üzerinden kaleci Bilal'den seken top, milli futbolcunun önünde kaldı. Gaziantep maçının yıldızı Yasin Öztekin topu bomboş kaleye göndermeyi başaramadı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takım da oyunu kontrol etmekte zorlanınca karşılaşma 1-1 sona erdi ve puanlar paylaşıldı.

24 Erzincanspor ikinci maçında ilk puanını alırken, daha önce Elazığspor ile berabere kalan Galatasaray gruptaki puanını 2'ye yükseltti.

[Galatasaray'dan mor forma sürprizi!](https://www.mynet.com/galatasaraydan-mor-forma-surprizi-104549-myspor)


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler