SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ziraat Türkiye Kupası'nda grup kuraları çekiliyor

Türkiye Kupası’nda heyecan yarın kura çekimiyle gruplara taşınacak. 4’erli 8 gruptaki 32 takım arasında 3.Lig’den 4 takım dışında amatör kümeden de Yeni Amasyaspor var..

Ziraat Türkiye Kupası grup maçları kura çekimi yarın TFF'nin Riva'daki tesislerinde saat 15.00'te başlayacak. 3. eleme turunda rakiplerini mağlup eden takımlarla geçen sezon Süper Lig'i ilk 5 sırada bitiren Beşiktaş, Fenerbahçe, Atiker Konyaspor, Başakşehir ve Osmanlıspor olmak üzere 32 takım yer alacak. Grup aşamasındaki 32 takım, dörderli 8 grupta çift devreli lig usulüne göre mücadele edecek. Gruplarda ilk 2 sırayı alan takımlar, Son 16 Turu'na yükselecek. Kupada gruplarda 3.Lig'den 4 takım dışında Bölgesel Amatör Küme'den Yeni Amasyaspor'un da boy gösterecek olması heyecanı daha da arttırıyor.

KUPANIN ADRESİ DEĞİŞMEZ

Türkiye'nin kupası her ligden, her kategoriden takımları yine A Spor, ATV ve A Haber ekranlarında buluşturacak. Türkiye'nin dört bir yanındaki takımların kupa maçları naklen ve şifresiz Türkiye'nin alanında en çok izlenen kanallarından sporseverlere ulaşacak. Maçların canlı yayınları öncesi ve sonrasında canlı yayınlar, futbolcu ve teknik adam röportajları dışında usta yorumcular da kupa heyecanına renk katacak.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler