SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bayrampaşaspor 0 - 1 Bursaspor

Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda Bursaspor, deplasmanda Bayrampaşa'yı 1-0 yendi.

Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında 3. Lig temsilcisi Bayrampaşa, Süper Lig takımı Bursaspor'u konuk etti. A Spor ve Sabah.com.tr'den canlı yayınlanan karşılaşmada Bursaspor, Sivok'un golüyle tur atlayan taraf oldu.

BAYRAMPAŞASPOR 0 - 1 BURSASPOR
STAT: Bahçelievler İl Özel İdare
HAKEMLER: Özkan Çeliker, Murat Temel, Bilal Gölen
BAYRAMPAŞASPOR: İbrahim Karaca, Berkay Çakır, Polat Güren, Güray Fırat, İlker Cihan, Metin Sevinç (Dk. 90 Ali Görkem Aydın), Said Can Açıkalın, Hüseyin Akoğlu (Dk. 84 Bülent Kocabey), Ömer Halis Güven (Dk. 73 Recep Soner Cihan), Furkan Çil, Ziya İnday
BURSASPOR: Mert Günok, Mert Örnek, Ertuğrul Ersoy, Sivok, Bünyamin Kasal, Merter Yüce, Bilal Kısa (Dk. 62 Del Valle), Sinan Bakış, Jorquera, Sercan Yıldırım (Dk. 84 İsmail Can Çavuşluk), Necid (Dk. 69 Kubilay Kanatsızkuş)
GOL: Dk. 75 Sivok (Bursaspor)
SARI KARTLAR: Dk. 20 Güray Fırat (Bayrampaşaspor), Dk. 32 Sivok, Dk. 45 Jorquera, Dk. 89 Sinan Bakış ve Ertuğrul Ersoy (Bursaspor)

MAÇTAN NOTLAR

49. dakikada savunmanın arkasına atılan pasa hareketlenerek kaleciyle karşı karşıya kalan Metin Sevinç'in şutunda top Mert Günok'ta kaldı.

75. dakikada Bursaspor, turu getiren golü attı. Del Valle'nin sağdan yaptığı ortada müsait pozisyonda Tomas Sivok topa kafayla vurdu ve Bursaspor'u 1-0 öne geçirdi.

HAMZA HAMZAOĞLU'NDAN BAYRAMPAŞA İTİRAFI

Basın toplantısında maçı değerlendiren Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise rakiplerinin kendilerinden daha iyi oynadığını kaydederek, "Kolay olmayan bir maç oynadık. Bayrampaşalı oyuncuları ve teknik direktörlerini tebrik ediyorum. Bayrampaşa bizden daha iyi oynadı ve daha iyi mücadele etti." dedi.

Hamzaoğlu bu tür maçlarda konsantrasyon problemi yaşandığını vurgulayarak, "Biz de mücadele ettik ancak birlikte bir şey üretmekte zorlandık. Bu maçların konsantrasyonu zordur. Kupada hedefi olan bir takımız. Oyuncularım da gerekli dersleri çıkarmıştır. Tüm olumsuzluklara rağmen kazanmak güzel." diye konuştu.

Uzun bir sürenin ardından görev alan Tomas Necid'in yeteri kadar pas alamadığını belirten tecrübeli teknik adam sözlerini şöyle sürdürdü:

"Necid görevini yapmaya çalıştı. Bir forvetten beklenti her zaman gol atmasıdır. Yeteri kadar kenar ortaları getiremedik. Bugün kötü oynadık, Necid de bu kervana katıldı ancak kendisinden ve çalışmalarından memnunum. Genç oyuncularımız Bünyamin ve Mert de bugün ümit vericiydi. Genç oyuncularımızı daha da geliştireceğiz."

Kasımpaşa ile oynayacakları lig maçına da değinen Hamzaoğlu, rakiplerinin iyi bir kadrosunun bulunduğunu ve ligdeki durumunun önemli olmadığını sözlerine ekledi.

"BURSASPOR MAÇI TECRÜBESİYLE KAZANDI"

Bayrampaşaspor Teknik Direktörü Murat Şenvardar, Bursaspor'un tecrübesiyle Ziraat Türkiye Kupası'nda üst tura yükseldiğini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında Bursaspor'a 1-0 yenilerek elenen yeşil-kırmızılı ekibin teknik direktörü Şenvardar, izleyenlerin keyif aldığı bir maç oynandığını belirterek, "Rakibimizle başa baş mücadele ettik. Girdiğimiz çok sayıda pozisyon var ancak atamadık. Bursaspor da tecrübesiyle bir pozisyonu gole çevirdi. Bursaspor, maçı tecrübesiyle kazandı. Oyuncularımı kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan diğer karşılaşmaların sonuçları:

Eyüpspor 0 - 2 Gaziantepspor
Bugsaşspor 2 - 0 Sultanbeyli Belediyespor
Kızılcabölükspor 5 - 1 Mersin İdmanyurdu
Denizlispor 2 - 1 Kemerspor 2003
Medicana Sivasspor 3 - 1 Tire 1922 Spor

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler