SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Malatyaspor'dan Manuel Fernandes açıklaması

Evkur Yeni Malatyaspor Futbol Şube Sorumlusu Burak Çakır, Beşiktaş'ın eski yıldızı Manuel Fernandes ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çakır, Portekizli oyuncu ile görüşmediklerini ve Sarı-Kırmızılı ekibin gündeminde olmadığını ifade etti.

Evkur Yeni Malatyaspor Futbol Şube Sorumlusu Burak Çakır, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Sarı-Kırmızılı takımın transfer gündemine dair özel açıklamalarda bulunan Burak Çakır, ismi son günlerde sık sık Malatyaspor ile anılan; Manuel Fernandes, Tomas Necid ve Sadio Diall konusuna da açıklık getirdi.

"Lig başlıyor. Zor bir maç bizi bekliyor. Ligin yeni takımıyız, iyi bir kamp dönemi geçirdik. Lige renk katacağımızı düşünüyorum. Umarım Osmanlıspor maçında da kazanan taraf oluruz"

[İşte Süper Lig'in en değerli oyuncusu](https://www.mynet.com/galeri/iste-super-ligin-en-degerli-oyuncusu-113672-myspor)

"Orta saha ve santrfor mevkilerine takvilerimiz olacak. Görüştüğümüz isimler var. Bu hafta açıklarız diye düşünüyorum. Çilek transferinden ziyade takıma faydalı olacak transferler yapmak istiyoruz. Bu tarz popülist yaklışımlar kulüpleri ilerleyen dönemde maddi anlamda zarara sokuyor. Tomas Necid Bursaspor'un oyuncusu, Necid'den önce Bursaspor ile görüşmemiz lazım. Bursaspor ile Necid konusunda bir görüşmemiz olmadı"

"Diallo ile görüşmemiz oldu ama şu an için netlik söz konusu değil. Önümüzdeki günlerde Diallo transferi netlik kazanacaktır"

"Manuel Fernandes ismini ilk kez sizden duydum. Fernandes ile görüşmemiz olmadı. Portekizli yıldız gündemimizde olan bir isim değil"

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler