SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Astana 2-2 Benfica

Galatasaray'ın bulunduğu C Grubu'ndaki maçta Astana, evinde Benfica ile 2-2 berabere kaldı. Böylece Kazak ekibi, Devler Ligi'nde sahasında oynadığı 3 maçta kayıp yaşamadı ve bu aşamayı namağlup noktaladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray'ın yer aldığı C Grubu'nun 5. haftasında Astana, sahasında Benfica ile karşı karşıya geldi.

Kazak ekibi, iki farklı öne geçtiği kritik müsabakada Portekizli rakibiyle 2-2 berabere kaldı.

Astana Arena'da oynanan karşılaşmada ev sahibi takım, 19. dakikada Patrick Twumasi ile öne geçerken, 31'de Marin Anicic ile farkı ikiye çıkardı. Kırmızı-Beyazlı takımda ise sahneye çıkan Raul Jimenez, 40'ta durumu 2-1'e getirdi, 72'de ise skoru eşitledi. Maçta başka gol olmayınca puanlar paylaşıldı.

Bu sonuçun ardından ilk beraberliğini alan Rui Vitoria komutasındaki Benfica, puanını 10'a çıkardı. Stanimir Stoilov önderliğindeki Astana ise 3. beraberliğini alıp puanını 3 yaptı.

Kura çekildiğinde grubun zayıf halkası olarak görülen Astana, Devler Ligi'nde evinde oynadığı 3. mücadeleyi de kayıpsız tamamladı. Kazak temsilcisi, Galatasaray ile 2-2, Atletico Madrid'le ise golsüz berabere kalmıştı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler