SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

UEFA'da rakipler belli oldu

Deneme kurasında Beşiktaş'a Aalborg, Trabzonspor'a Mönchengladbach!

Temsilcilerimizin de yer aldığı UEFA Avrupa Ligi kuraları bugün 14.00'te İsviçre'nin Nyon kentinde çekilecek. Sosyal medyada yayımlanan simülasyona göre, Beşiktaş; Danimarka ekibi Aalborg, Trabzon ise Almanya'nın Mönchengladbach takımı ile eşleşiyor.

Kura çekimine sayılı saatler kala UEFA'nu kura çekimlerinden önce uygulamaya koyduğu similasyon yine gündeme geldi. Temsilcilerimizden Beşiktaş'a Aalborg, Trabzonspor'a ise Mönchengladbach çıktı. UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz Trabzonspor ve Beşiktaş'ın rakipleri bugün saat 14.00'te Nyon'da çekilecek kura sonrası belli olacak. Beşiktaş birinci torbada, Trabzonspor ikinci torbada yer alacak. Her kura çekiminden önce üretilen komplo teorileri yine yapıldı. Yine Devler Ligi ve Avrupa Ligi kuralarının UEFA tarafından ayarlandığı iddia edildi. Bugünkü Avrupa Ligi kuralarının da simülasyonu sosyal medyada yayınlandı. Beşiktaş camiası güçlü olmasına rağmen Liverpool'u istiyor. Taraftarlar bu kurayı hesap vakti olarak görüyor.

Ama yayınlanan bu simülasyona göre Siyah-Beyazlılar'a Danimarka ekibi Aalborg çıkıyor. Aalborg, J Grubu'nda topladığı 9 puanla Dinamo Kiev'in ardından ikinci oldu. Grupta üç galibiyet alan Danimarka takımı 3 kez de yenildi. Trabzonspor'a ise Alman ekibi Gladbach geliyor. Bu sezon müthiş bir futbol oynayan Gladbach, A Grubu'ndan 12 puanla lider çıktı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler