SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Skenderbeu'nun yaptığı şike Beşiktaş'ı da yaktı!

UEFA, Arnavutluk ekibi Skenderbeu'ya şike yaptığı için 10 yıl ceza verirken şike yapılan bir maçın Beşiktaş'ı da çok yakından ilgilendirdiği ortaya çıktı. 2015/16 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'la aynı grupta yer alan Skenderbeu'nun Lokomotiv Moskova ile oynadığı mücadelenin de şike raporlarında yer aldığı belirtildi.

UEFA'dan tarihin en ağır cezasını alarak 10 yıl Avrupa'dan men edilen Arnavutluk ekibi Skenderbeu'nun sadece kendisini değil, Beşiktaş'ı da etkilediği ortaya çıktı.

Skenderbeu'nun 50'den fazla şikeli maça etki ettiği UEFA raporlarında yerini almıştı. Bu maçlardan birisinin de 2015-16 sezonunda Beşiktaş'ın da yer aldığı Avrupa Ligi maçı olduğu belirtildi. Beşiktaş, Skenderbeu, Sporting Lizbon ve Lokomotiv Moskova'nın aynı grupta olduğu yıl, Skenderbeu'nun Lokomotiv Moskova ile oynadığı maçta raporlar arasında yerini aldı.

SON DAKİKALARDA YOĞUN PARA TRANSFERİ

Skenderbeu, grupta oynanan son maçta Lokomotiv Moskova'ya 3-0 yenilmiş ve bu skorun ardından Beşiktaş, Avrupa Ligi'ne veda etmişti. 3-0 sonuçlanan maçın son 2 golü, son dakikalarda gelmişti. Yapılan araştırmalara göre o dakikalarda bahis şirketlerine yoğun bir para transferi olduğu belirtildi ve mücadelede şike yapıldığı ortaya çıktı.

BEŞİKTAŞ ELENMİŞTİ

Beşiktaş, Skenderbeu'nun Lokomotiv Moskova'dan en az 1 puan alması halinde gruplardan çıkabilecekti. 3-0 sonuçlanan maçın ardından ise Beşiktaş, grubu 3. sırada tamamlamıştı.

(Sporx)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler