SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Salzburg - Konya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Salzburg - Konyaspor maçı heyecanla bekleniyor. Türk futbolseverlerin yakından takip ettiği UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Konyaspor, Salzburg'a konuk olacak. Salzburg'la iki hafta önce Konya'da oynanan maçta 2-0 yenilen Konyapsor, rakibininde rövanşı almayı hedefliyor. Konyaspor'un 3 maç sonrasında grupta 3 puanı var ve üçüncü sırada yer alıyor. Bu akşam karşılaşacağı Salzburg ise 7 puanla ilk sırada. Peki Salzburg - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Salzburg Konyaspor maçı şifresiz mi olacak?

Salzburg - Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda merak ediliyor. Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Konyaspor, Salzburg'la deplasmanda yapacağı maçta rövanşı almak için bütün gücünü ortaya koyacak. Gruptan çıkma şansını artırmak için Konyaspor'da Salzburg deplasmanında hedef 3 puan. İki hafta önce iki takım Konya'da karşı karşıya geldiler ve Salzburg, Konyaspor'u 2-0 mağlup etti. Atiker Konyaspor, bu akşam oynanacak Salzburg maçında rakibini yenerek rövanşı almak istiyor. Peki Salzburg - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Atiker Konyaspor'un maçı şifresiz kanalda mı?

KONYASPOR, SALZBURG'TAN RÖVANŞI ALABİLECEK Mİ?

Konyaspor, Salzburg ile deplasmanda önemli bir maça çıkıyor. Gruptaki ilk karşılaşmasında Fransa temsilcisi Olympique Marsilya'ya deplasmanda 1-0 yenilen Atiker Konyaspor, ikinci haftada konuk ettiği Portekiz ekibi Vitoria karşısında aldığı 2-1'lik galibiyetle, Avrupa kupalarındaki ilk 3 puanına ulaştı. Bir önceki maçta sahasında Salzburg'a 2-0 yenilen Atiker Konyaspor, bu akşam rakibini mağlup etmeye çalışacak.

Atiker Konyaspor'da, Mustafa Reşit Akçay ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına geçen Mehmet Özdilek, teknik direktörlük kariyerinde ilk kez Avrupa'da bir maça çıkacak.

Grup liderliğini elinde bulunduran Salzburg'un 7 puanı bulunuyor. I Grubu'nun dördüncü haftasındaki diğer maçta Vitoria, Olympique Marsilya'yı ağırlayacak.

KONYASPOR PUAN DURUMU

KONYASPOR 10. KEZ AVRUPA ARENASINDA

Atiker Konyaspor, Salzburg'la bu akşam oynayacağı karşılaşmayla Avrupa kupalarında 10. sınavına çıkacak. Avrupa arenasında ilk kez geçen sezon mücadele eden Konyaspor, tamamı UEFA Avrupa Ligi'nde çıktığı toplam 9 maçta birer galibiyet ve beraberlik alırken, 7 karşılaşmada yenildi. Atiker Konyaspor, bu maçlarda attığı 4 gole karşılık kalesinde 16 gol gördü.

SALZBURG - KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu'ndaki dördüncü maçında yarın Avusturya temsilcisi Salzburg'a konuk olacak. Salzburg Stadı'nda TSİ 23.05'te başlayacak Salzburg - Konyaspor maçını, İtalya Futbol Federasyonundan Paolo Mazzoleni yönetecek. Salzburg - Konyaspor maçı Tivibu Spor 2'den naklen yayınlanacak.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler