SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başakşehir - Hoffenheim maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Başakşehir, Hoffenheim ile bu hafta Avrupa Ligi gruplarda 4. maçına çıkıyor. C grubunda yer alan Medipol Başakşehir, bir puanla son sırada yer alıyor. Süper Lig'de haftayı 3 puanla kapatan Başakşehir, 2.liğe kadar yükseldi. Başakşehir, Hoffenheim ile deplasmanda oynadığı maçı 3-1 kaybetmişti. Peki Başakşehir - Hoffenheim maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Başakşehir, Hoffenheim maçı ile UEFA Avrupa Kupası'nda C grubunda çıkacağı 4. maç ile devam ediyor. Süper Lig'de ikinciliğe yükselen Başakşehir, Hoffenheim maçında alacağı 3 puan ile üst sıralara çıkmak ve gruptan çıkmayı hedefliyor. Başakşehir, Hoffenheim maçı öncesinde C grubunda 1 puanla son sırada yer alıyor. Medipol Başakşehir, gruptaki son maçını Hoffenheim ile deplasmanda yaptı ve 3-1 mağlup ayrıldı. Peki Başakşehir - Hoffenheim maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

BAŞAKŞEHİR - HOFFENHEIM MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Medipol Başakşehir, Hoffenheim'i ağırlıyor. Medipol Başakşehir'in, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 3. maçında 2 Kasım Perşembe günü Almanya'nın Hoffenheim takımıyla oynayacağı maçı, Avusturya Futbol Federasyonu'ndan Harald Lechner yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda 2 Kasım Perşembe günü oynanacak ve saat 21.00'de başlayacak karşılaşmada Harald Lechner'in yardımcılıklarını Andreas Heidenreich ve Maximilian Kolbitsch yapacak.

Maçın 4. hakemi Andreas Staudinger, ilave yardımcı hakemleri ise Alexander Harkam ve Julian Weinberger olacak.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki temsilcimiz Başakşehir, geçen hafta 3-1 yenildiği Alman ekibi Hoffenheim'ı ağırlıyor, bu çekişmeli maç TRT1'den canlı yayınlanıyor. Grupta henüz galibiyeti bulunmayan Başakşehir'in kazanmaktan başka şansı kalmadı. UEFA Avrupa Ligi C Grubu İstanbul Başakşehir-Hoffenheim maçı Perşembe günü saat 21.00'den itibaren naklen TRT1 ekranlarında!

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler