SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Medipol Başakşehir - Ludogorets maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Başakşehir, Avrupa'daki macerasında Avrupa Ligi C grubunda devam ediyor ve ilk maçında Ludogorets takımı ile İstanbul'da karşılaşacak. Şampiyonlar Ligi play off turunda başa başa mücadele etmesine rağmen Sevilla'ya elenen Medipol Başakşehir, Avrupa Ligi'nde C grubunda Braga, Ludogorets ve Hoffenheim takımlarıyla mücadele edecek. Peki Başakşehir - Ludogorets maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Başakşehir, Ludogorets takımı ile Avrupa Ligi C grubundanki ilk maçına çıkacak. Şampiyonlar Ligi'nde elendikten sonra Avrupa Ligi gruplarına kalan temsilcimiz Başakşehir, Portekiz'den Braga, Bulgaristan'dan Ludogorets ve Almanya'dan Hoffenheim takımlarının olduğu C grubuna düştü. Medipol Başakşehir'in gruptaki ilk maçı Ludogorets takımı ile İstanbul'da. Peki Medipol Başakşehir - Ludogorets maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

BAŞAKŞEHİR - LUDOGORETS MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Medipol Başakşehir, Ludogorets maçı ile UEFA Avrupa Ligi'nde perdeyi açıyor. Temsilcilerimizden İstanbul Başakşehir, C Grubu ilk maçında Bulgar ekibi Ludogorets ile karşılaşacak. Başakşehir, Ludogorets maçını İsveç Futbol Federasyonu'ndan Stefan Johannesson yönetecek. Johannesson'un yardımcılıklarını Fredrik Nilsson ile Magnus Sjöblom yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Joakim Amri Nilsson. UEFA Avrupa Ligi İstanbul Başakşehir - Ludogorets mücadelesi Perşembe günü saat 20.00'dan itibaren canlı yayınla TRT1'de!

AYVACI "GRUPTAN ÇIKACAĞIMIZ DÜŞÜNÜYORUZ"

Medipol Başakşehir Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Ayvacı, Monako'daki Grimaldi Forum'da gerçekleştirilen UEFA Avrupa Ligi 2017-2018 sezonu grup kuralarının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Medipol Başakşehir'in tarihinde ilk defa gruplara kaldığını ve Şampiyonlar Ligi gruplarını da kıl payı kaçırdığını vurgulayan Ayvacı, "Gruptan çıkacağımızı düşünüyoruz. Gruptaki takımların hepsi iyi. Braga var, geçen sene Konyaspor ile maç yaptı. Bulgaristan şampiyonu var ama biz de iyiyiz." dedi.

BAŞAKŞEHİR'İN AVRUPA LİGİ C GRUBU MAÇ PROGRAMI

C Grubu'nda yer alan Medipol Başakşehir, Portekiz'den Braga, Bulgaristan'dan Ludogorets ve Almanya'dan Hoffenheim takımlarıyla mücadele edecek. İşte Başakşehir'in Avrupa Ligi gruptaki maçların programı...

14 Eylül Perşembe:

20.00 Medipol Başakşehir-Ludogorets (3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim)

28 Eylül Perşembe:

22.05 Braga-Medipol Başakşehir (Braga Stadı)

19 Ekim Perşembe:

22.05 Hoffenheim-Medipol Başakşehir (Rhein-Necka Stadı)

2 Kasım Perşembe:

21.00 Medipol Başakşehir-Hoffenheim (3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim)

23 Kasım Perşembe:

23.05 Ludogorets-Medipol Başakşehir (Ludogorets Arena)

7 Aralık Perşembe:

21.00 Medipol Başakşehir-Braga (3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler