SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe Sturm Graz maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe - Sturm Graz maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe, Sturm Graz karşısında tur arıyor. UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Fenerbahçe, Sturm Graz'ı ağırlıyor. İlk maçı deplasmanda 2-1 kazanan Fenerbahçe, İstanbul'da taraftarının desteğini ile Sturm Graz karşısında tur için mücadele edecek. Peki Fenerbahçe - Sturm Graz maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Fenerbahçe Sturm Graz maçı hangi kanalda? Maç yayını şifresiz mi olacak? Fenerbahçe - Sturm Graz maçında Van Persie oynayacak mı? İşte detaylar...

Fenerbahçe Sturm Graz maçı hangi kanaldan yayınlanacak merak ediliyor. UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe, Sturm Graz'ı ağırlıyor. İlk maçta deplasmanda Sturm Graz'ı 2-1 yenen Fenerbahçe tur için avantajlı durumda. Fenerbahçe - Sturm Graz maçında Van Persie oynayacak mı? Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Ülker Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe Sturm Graz maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Fenerbahçe Sturm Graz maçı hangi kanalda yayınlanacak? Şifresiz mi olacak?

FENERBAHÇE - STURM GRAZ HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunun ikinci maçında yarın İstanbul'da Avusturya temsilcisi Sturm Graz ile karşılaşacak. Ülker Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonundan Robert Madley yönetecek. Madley'in yardımcılıklarını vatandaşları Constantine Hatzidakis ve Marc Perry yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi de İngiltere'den Graham Scott olacak. Fenerbahçe - Sturm Graz maçı Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

VAN PERSİE OYNAYACAK MI?

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, bu akşam oynanacak Sturm Graz maçı öncesi yaptığı basın toplantısında turu geçerek play offlardan sonra gruplara kalmak ilk hedefimiz açıklamasında bulundu. Aykut Kocaman " Bu takımın ve kulübün en büyük dinamiği taraftardır. Taraftarsız bir Fenerbahçe düşünülemez. Herkesi buraya çekebilmek için futbol anlamında her şeyi yapacağımızın sözünü veriyorum." dedi.

Kocaman, Hollandalı futbolcu Robin van Persie'nin durumunun iyi olduğunu belirterek, "Van Persie dün antrenmana çıktı. Oynamaması için olumsuz bir geri dönüş olmadı. Son antrenmanda bir daha bakacağız. Olumsuz bir şey olmazsa kadroda bulunması önemli bir güç olacak. Kadroya almak isteyeceğim." dedi.

FENERBAHÇE'NİN AVRUPA'DAKİ 43. SEZONU 218. MAÇI

Avrupa kupalarındaki 43. sezonuna, geçen hafta Sturm Graz'ı 2-1 yendiği maçla başlayan Fenerbahçe, bugüne dek yaptığı 217 maçta 81 galibiyet, 44 beraberlik ve 92 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda rakip filelere 272 gol gönderen Fenerbahçe, kalesinde 321 gol gördü.

FENERBAHÇE HANGİ SONUÇLARDA TUR ATLIYOR?

Deplasmandaki ilk maçı 2-1 kazanarak büyük bir avantaj elde eden sarı-lacivertliler, Kadıköy'de sürprize izin vermeyerek UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turuna yükselmeyi hedefliyor. Sarı-lacivertliler, bu maçta rakibine 1-0 yenilse bile tur atlayacak. Sturm Graz'a tur için 2 fark ya da 3 ve üzeri gol atarak tek farklı galibiyet gerekecek. Karşılaşma 2-1 Sturm Graz'ın üstünlüğüyle sona ererse maç uzatmalara gidecek. Uzatmalarda da gol sesi çıkmazsa turu geçecek takımı seri penaltı atışları belirleyecek.

FENERBAHÇE'NİN STURM GRAZ MAÇI MUHTEMEL İLK 11'İ

Fenerbahçe'de dizinde problem olan Van Persie'nin oynaması beklenmezken, arka adalesinde sakatlığı bulunan Mehmet Ekici forma giyemeyecek. Aykut Kocaman'ın ilk maçtaki kadroyu bozmadan takımını sahaya sürmesi bekleniyor. Fenerbahçe'nin Sturm Graz karşısında muhtemel 11'i şöyle:

Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Roman Neustaedter, Martin
Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza, Ozan Tufan, Nabil Dirar, Mathieu Valbuena, Alper Potuk, Ahmethan Köse.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler