SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sturm Graz - Fenerbahçe ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte FB'nin Sturm Graz maç kadrosu...

Fenerbahçe, Sturm Graz maçı ile Avrupa serüvenine başlıyor. Bu sene yeni teknik direktör ve yeni kadrosuyla şampiyonluk kovalayacak olan Fenerbahçe, Sturm Graz ile Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda karşı karşıya geliyor. Peki Sturm Graz - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan yayınlanacak? Maç yayını şifresiz mi olacak? İşte Sturm Graz - Fenerbahçe maç kadrosu ve maçı yayınlayan kanallar..

Fenerbahçe, Sturm Graz deplasmanında tur için avantajlı bir skorla dönmeyi hedefliyor. Aykut Kocaman ile tekrar anlaşan ve kadrosunu yeni transferler ile güçlendiren Fenerbahçe, Sturm Graz maçı Avrupa arenasına çıkıyor. Aykut Kocaman, Sturm Graz maçında Van Persie'nin yokluğunda forvette kimi oynatacağını açıkladı. Peki Sturm Graz - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

STURM GRAZ - FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Sturm Graz - Fenerbahçe maçını Norveç Futbol Federasyonundan Ola Hobber Nilsen yönetecek. Nilsen'in yardımcılıklarını vatandaşları Tom Harald Gronevik ve Geir Isaksen yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi de Norveç Futbol Federasyonundan Kai Erik Steen olacak.27 Temmuz Perşembe günü oynanacak Sturm Graz - Fenerbahçe maçı Graz şehrinde TSİ 20.00'de başlayacak. Sturm Graz - Fenerbahçe maçını BeIN Sports kanalı canlı olarak yayınlayacak. Bu maçı naklen yayınlayacak diğer ulusal kanallar ise şöyle; Foxtel Now, ORF eins, DAZN, Arena Sport, Klik Sport.

STURM GRAZ, FENERBAHÇE'NİN AVRUPA'DAKİ 217. MAÇI OLACAK!

Fenerbahçe, Avusturya'nın Sturm Graz takımıyla oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçıyla Avrupa kupalarındaki 217. mücadelesine çıkacak. Avrupa kupalarındaki 43. sezonuna başlayacak sarı-lacivertli ekip, bugüne dek yaptığı 216 maçta 80 galibiyet, 44 beraberlik ve 92 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda rakip filelere 270 gol gönderen Fenerbahçe, kalesinde 320 gol gördü.

FENERBAHÇE ÖN ELEMELERDE NE KADAR BAŞARILI?

Sturm Graz ile yapacağı Avrupa Ligi 3. ön eleme maçı öncesinde Fenerbahçe, 23 ön eleme karşılaşmasından 15 kez tur atlamayı başardı. Bu 23 ön eleme maçının 15 tanesi Şampiyonlar Ligi için, 8 tanesi ise Avrupa Ligi için oynadı.

Şampiyonlar Ligi için oynadığı 15 ön elemeden 8 tanesinde tur atlarken 7 tanesinde ise elendi. Avrupa Ligi'nde ise 8 ön eleme turunun sadece bir tanesinde elendi. Fenerbahçe, Aykut Kocaman'ın ilk döneminde 2010-2011 sezonunda Yunan ekibi PAOK'a elenerek Avrupa'ya veda etmişti.

FENERBAHÇE'DE STURM GRAZ MAÇI ÖNCESİ FORVET SIKINTISI

Sturm Graz ile Avrupa Ligi ön eleme maçına çıkacak Fenerbahçe'de forvet konusunda sıkıntı yaşanıyor. Sezon sonunda Emenike'yi Olympiakos'a satan, Mousa Sow'u tekrar kiralamayan Fenerbahçe, Fernandao'nun sakatlığı sonrasında Van Persie'nin de sakatlanması ile sıkıntı yaşamaya başladı. Fenerbahçe Teknik direktör Aykut Kocaman, Sturm Graz maçında santrfor olarak genç takım oyuncusu 20 yaşındaki Ahmethan Köse'nin oynayacağını açıkladı.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL İLK 11'İ

Volkan Demirel (Kameni), Şener Özbayraklı, Simon Kjaer, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Mehmet Ekici, Valbuena, Dirar, Ahmethan Köse (Chahechouhe).

STURM GRAZ'IN AVRUPA PERFORMANSI

Fenerbahçe'nin rakibi Sturm Graz, Avrupa kupalarında iç sahada oynadığı son 7 maçı da kaybetti. Avusturya temsilcisi, sahasındaki son galibiyetini 6 yıl önce elde etti. Sturm Graz, 3 Ağustos 2011'de UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Gürcü rakibi Zestafoni'yi 1-0 yenmişti. Bu galibiyetten sonra Sturm Graz, sırasıyla Bate Borisov, Lokomotiv Moskova, Anderlecht, AEK, Breidablik, Rubin Kazan ve Mladost'a kaybetti.

Sturm Graz, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Karadağ ekibi Mladost'a ilk maçı sahasında 1-0 kaybetmesine rağmen deplasmanda 3-0 kazanarak Fenerbahçe'nin rakibi oldu.

Maçlarını yaklaşık 15 bin kişilik UPC Arena'da oynayan Sturm Graz, Avusturya Birinci Futbol Ligi'nin ilk haftasında St.Polten'i 3-2 yendi.

Graz'daki karşılaşmaya bölgede yaşayan Türklerin ilgi göstermesi ve Fenerbahçe'nin ciddi bir taraftar desteğiyle sahada olması bekleniyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler