SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sturm Graz Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi?

Sturm Graz - Fenerbahçe maçı hangi kanalda merak ediliyor. Fenerbahçe, Sturm Graz maçı ile Avrupa macerası başlıyor. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın yönetimindeki Fenerbahçe, bir yandan kadrosuna yeni futbolcular katmaya çalışırken diğer yandan Strum Graz ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Peki Sturm Graz - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Sturm Graz - Fenerbahçe maçı şifresiz mi yayınlanacak? İşte detaylar...

Sturm Graz - Fenerbahçe maçı ile Avrupa arenasına çıkacak olan sarı-lacivertlilerde çalışmalar son hız devam ediyor. Aykut Kocaman'ın teknik direktörlüğe yeniden getirilmesi ile takımda revizyona giden Fenerbahçe, transfer sürecinde birçok yerli-yabancı oyuncu kadrosuna kattı. Fenerbahçe, Sturm Graz ile UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda ilk maçını deplasmanda oynayacak. Peki Sturm Graz - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

STURM GRAZ - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe, Avrupa Ligi 3. ön eleme ilk maçında Avusturya Ligi'nde Sturm Graz'a konuk olacak. Graz Liebenau Stadı'nda Sturm Graz - Fenerbahçe maçı 27 Temmuz perşembe günü oynanacak. TSİ 20.00'da başlayacak Sturm Graz - Fenerbahçe maçı beIN SPORTS HD 1'de olacak.

FENERBAHÇE, STURM GRAZ MAÇI HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR!

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında 27 Temmuz Perşembe günü Avusturya ekibi Sturm Graz'a konuk olacak Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürdü. Fenerbahçe, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen basına kapalı antrenman, 2 saat sürdü. Salonda kuvvet ve dayanıklılığı artırıcı programın ardından sahada pas çalışmaları yapan futbolcular, dar alanda çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Fernandao, Mehmet Ekici ve Robin van Persie, çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürdü.

Öte yandan, Kulüp Asbaşkanı Ali Yıldırım antrenmanı izledi.

Sarı-lacivertli ekip, yarın yapacağı antrenmanla Sturm Graz maçının hazırlıklarına devam edecek.

FENERBAHÇE'DE TRANSFER ÇALIŞMALARI

Fenerbahçe, Sturm Graz ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam ederken yönetim, Aykut Kocaman'ın istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ediyor. Fenerbahçe'de transfer gündeminin ilk sırasında Santos'tan Lucas Lima bulunuyor. Bu futbolcunun transferi için Roberto Carlos'un devreye girdiği ve oyuncuyu ikna etmeye çalıştığı iddia ediliyor.

Fenerbahçe, bunun yanı sıra transfer haberlerinde çıkan bazı iddiaları yalanladı. Bu iddialardan bir tanesi Samuel Eto'o, bir diğer İnterli Gabriel Barbosa. Fenerbahçe, bu transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını, bu futbolcularla ilgilenilmediğini açıkladı.

Fenerbahçe yönetimi, forvet arayışını sürdürürken eğer ilgilenilen oyuncular olmaz ise Moussa Sow'un bu sezon içinde kiralanması düşünülüyor. Kulübü Al Ahli ile pazarlık yapan Sow'un Ağustos ayında takıma katılabileceği iddia edildi.

Fenerbahçe ile ilgili haberleri okumak için tıklayınız

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler