SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray Östersunds maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, Östersunds maçı ile tur arayışında. UEFA Avrupa Ligi 2. ön elemede Östersunds ile eşleşen Galatasaray, rakibiyle oynadığı ilk maçı 2-0 kaybetmişti. İstanbul'da oynanacak Galatasaray - Östersund maçında sarı-kırmızılar bir üst tur çıkmak için taraftar desteğine güveniyor. Galatasaray - Östersunds maçı hakemleri belli oldu. Peki Galatasaray Östersunds maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, Östersunds'ı rövanş maçında İstanbul'da konuk ediyor. UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme karşılaşmalarında ilk maçta İsveç'te 2-0 yenilen Galatasaray, Östersunds ile rövanş maçına Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde çıkacak. Galatasaray - Östersunds maçını Alman hakemler yönetecek. Peki Galatasaray - Östersunds maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

GALATASARAY - ÖSTERSUNDS MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray - Östersunds maçını yönetecek hakemler belli oldu. UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme rövanş karşılaşmasında Galatasaray - Östersunds maçını Alman hakem Bastian Dankert yönetecek. Dankert'ın yardımcılıklarını yine Alman federasyonundan Mike Pickel ile Rene Rohde yapacak. 4. hakem ise Robert Kampka. Galatasaray ile Östersunds arasındaki karşılaşma 20 Temmuz Perşembe günü saat 20.30'da başlayacak. Ali Sami Yeni Spor Kompleksi'nde oynanacak Galatasaray - Östersunds maçını Smart Spor kanalı canlı olarak yayınlayacak.

BELHANDA, ÖSTERSUNDS MAÇINA ÇIKABİLECEK Mİ?

Sakatlığı sebebiyle UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk Östersunds maçında forma giymeyen Younes Belhanda için meraklı bekleyiş sürüyor. Diosgyör ile oynanan hazırlık maçında aldığı sert darbe nedeniyle şu ana kadar antrenmanlara çıkamayan Belhanda'nın 18 kişilik kadroda olup olmayacağı yarın netlik kazanacak.

Ancak tam 11 gündür Galatasaray takımı ile antrenmanlara çıkamayan Belhanda'nın fiziksel olarak çok geride kalması ve idman eksikliği nedeniyle Östersunds maçında ilk 11'de oynama ihtimalinin çok zayıf olduğu belirtildi. Belhanda'nın kulübede olup olmayacağı yarın netlik kazanacak. Faslı yıldız bu akşam Türk Telekom Stadyumu'nda yapılacak antrenmanda denenecek.

ÖSTERSUNDS İSTANBUL'A GELDİ!

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanşında 20 Temmuz Perşembe günü konuk edeceği İsveç'in Östersunds ekibi, İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'na gelen İsveç temsilcisi, geniş güvenlik önlemleri altında buradan ayrılarak konaklayacağı otele hareket etti.

Östersunds, karşılaşmanın hazırlıklarını yarın Türk Telekom Stadı'nda yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Antrenmandan önce teknik direktör Graham Potter basın toplantısı düzenleyecek.

ÖSTERSUNDS KALECİSİ YOK!

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray’ın perşembe günü karşılaşacağı Östersunds'da şok gelişme yaşandı. Son oynanan Djurgarden maçında sakatlanan kaleci Andreas Andersson'un 4 hafta sahalardan uzak kalacağı ve İsveç ekibinin sadece Galatasaray’a karşı oynayan Aly Keita ile İstanbul’a geleceği ifade edildi.

TURU GEÇENİN OYNAYACAĞI MUHTEMEL TAKIM

Galatasaray ise 2. ön eleme turunun ilk maçında deplasmanda 2-0 mağlup olduğu İsveç'in Östersunds takımını rövanşta elemesi halinde Azerbaycan'ın Inter Bakü ile Lüksemburg'un Fola Esch takımları arasındaki eşleşmenin galibiyle 3. turda oynayacak. Galatasaray'ın muhtemel rakipleri arasındaki ilk maçı ise ev sahibi Inter Bakü 1-0'lık skorla kazanmıştı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler