SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Lacazette golü attı, dondu kaldı

UEFA Avrupa Ligi'nde Fransız temsilcisi Lyon, 2-1 geriye düştüğü maçta Roma'yı 4-2 yenmeyi başardı. Lyon'da Tolisso'nun golündeki paslaşmalar Barcelona'nın hücum setlerini akıllara getirdi. 90+2'de ise ilginç bir olay yaşandı....

Fransız ekibinin süper yıldızı Lacazette, ceza sahası dışından müthiş bir vuruşla skoru 4-2 yapan golü attı. Adı dev kulüplerle anılan yıldız futbolcu, golün ardından sabit bir şekilde kaldı ve gol sevincini yaklaşık 10 saniye hareket etmeden yaşadı. Takım arkadaşları ise tribünlerin içine giderek bu sevinci yaşadı.

Rostov - Manchester United: 1-1

İngiltere ekibi Manchester United, deplasmanda Rus temsilcisi Rostov ile karşılaştı. Manchester United, 35. dakikada Henrikh Mkhitaryan ile öne geçmesine rağmen 53. dakikada Aleksandr Bukharov'un golüne engel olamadı ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

Kopenhag - Ajax: 2-1

Danimarka temsilcisi Kopenhag ise Hollanda'nın Ajax takımını ilk dakikada Rasmus Falk ve 60. dakikada Andreas Cornelius'un golleriyle 2-1 mağlup etti. Ajax'ın tek golü, 32. dakikada Kasper Dolberg'den geldi.

APOEL - Anderlecht: 0-1

Diğer maçta Belçika'dan Anderlecht, konuk olduğu Kıbrıs Rum Kesimi ekibi APOEL'i 29. dakikada Nicolae Stanciu'nun golüyle 1-0 yendi.

Gecenin tüm sonuçları şöyle:

Olympiakos (Yunanistan) - BEŞİKTAŞ (TÜRKİYE): 1-1
Olympique Lyon (Fransa) - Roma (İtalya): 4-2
Rostov (Rusya) - Manchester United (İngiltere): 1-1
Kopenhag (Danimarka) - Ajax (Hollanda): 2-1
APOEL (Kıbrıs Rum Kesimi) - Anderlecht (Belçika): 0-1
Schalke 04 (Almanya) - Borussia Mönchengladbach (Almanya): 1-1
Celta Vigo (İspanya) - Krasnodar (Rusya): 2-1
Gent (Belçika) - Genk (Belçika): 2-5

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler