SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

UEFA Avrupa Ligi'nde rakipler belli oluyor

Avrupa Ligi temsilcilerimiz Beşiktaş, Fenerbahçe ve Osmanlıspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 için rakipleri belli oluyor.

UEFA Avrupa Ligi kura çekimi için nefesler tutuldu. Kura çekiminde temsilcilerimizden Beşiktaş, Fenerbahçe ve Osmanlıspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 için mücadele edecekleri rakipleri belli oluyor.

Avrupa Ligi’nde gruplarını lider tamamlayan Fenerbahçe ve Osmanlıspor ile Şampiyonlar Ligi üçüncüleri arasında en iyi 4 takım arasına giren Beşiktaş, son 32 turu kura çekimine seribaşı olarak katılıyor.

Kura çekiminde aynı grup veya ülke takımları birbirleriyle eşleşemeyecek. Seribaşı takımlar, rövanş maçlarını sahalarında yapacak. Ligde son 32 turu maçları, 16 ve 23 Şubat 2017’de oynanacak.

İşte UEFA Avrupa Ligi son 32 turu eşleşmeleri:

Athletic Bilbao (İspanya) - Apoel (Güney Kıbrıs)
Legia Varşova (Polonya) - Ajax (Hollanda)
Anderlecht (Belkçika) - Zenit (Rusya)
Astra Giurgiu (Romanya) - Genk (Belçika)
Manchester United (İngiltere) - St-Etienne (Fransa)
Villarreal (İspanya) - Roma (İtalya)
Ludogorets Razgrad (Bulgaristan) - Kopenhag (Danimarka)
Celta Vigo (İspanya) - Shakhtar (Ukrayna)
Olympiacos (Yunanistan) - OSMANLISPOR (TÜRKİYE)   Gent (Belçika) - Tottenham (İngiltere)Rostov (Rusya) - Sparta Prag (Çek)Krasnodar (Rusya) - FENERBAHÇE (TÜRKİYE)M'Gladbach (Almanya) - Fiorentine (İtalya)AZ Alkmaar (Hollanda) - Lyon (Fransa)H.Sheva (İsrail) - BEŞİKTAŞ (TÜRKİYE)H.Sheva (İsrail) - BEŞİKTAŞ (TÜRKİYE)PAOK (Yunanistan) - Schalke (Almanya)

1. TORBA

Fenerbahçe (Türkiye)-Beşiktaş (Türkiye)-Osmanlıspor (Türkiye)-Ajax (Hollanda)-Apoel (Güney Kıbrıs)-Roma (İtalya)-Fiorentine (İtalya)-Genk (Belçika)-Kopenhag (Danimarka)-Lyon (Fransa)-St-Etienne (Fransa)-Schalke (Almanya)-Shakhtar (Ukrayna)-Sparta Prag (Çek)-Tottenham (İngiltere)-Zenit (Rusya)

2. TORBA

Anderlecht (Belkçika)-Gent (Belçika)-Astra (Romanya)-Athletic Bilbao (İspanya)-Celta Vigo (İspanya)-Villarreal (İspanya)-AZ Alkmaar (Hollanda)-M'Gladbach (Almanya)-H.Sheva (İsrail)-Lokomotiv Rostov (Rusya)-Krasnodar (Rusya)-Legia Varşova (Polonya)-Ludoogorets (Bulgaristan)-M.United (İngiltere)-Olympiacos (Yunanistan)-PAOK (Yunanistan)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler