SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zorya-Manchester United maçı sıkıntıya girdi

UEFA Avrupa Ligi A grubunda bu akşam oynanacak ve temsilcimiz Fenerbahçe'yi de yakından ilgilendiren Zorya-Manchester United maçının iptali gündeme geldi.

UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam oynanacak ve Fenerbahçe'nin kaderini etkileyecek Zorya-Manchester United karşılaşması öncesi büyük bir sıkıntı yaşanıyor.

Ukrayna'nın güneybatısındaki Odessa şehrinde Türkiye saati ile 21.00'de başlaması gereken Zorya-Manchester United mücadelesinin iptal edilebileceği konuşuluyor. Fenerbahçe'nin de yer aldığı A grubunun kritik karşılaşması öncesi soğuk hava nedeniyle mücadelenin oynanacağı Chornomorets Stadı'nın zemininde buzlanma meydana geldi.

Dün geceden beri zemindeki buzlanmanın giderilmesi için çalışmalar yapan Chornomorets Stadı'nın personeli karşılaşmanın oynanması için yoğun uğraş veriyor. Saha üzerine serilen örtülerle birlikte sıcak hava üflemesi yapılan zeminde buzlanmalar giderilmeye çalışılıyor.

Ancak Ukrayna basını, zeminin istenilen seviyeye gelmesi durumunda bile maç saatinde başlayacak sulu kar yağışının tekrar sıkıntıya neden olabileceğini iddia etti.

Fenerbahçe için de büyük önem taşıyan karşılaşma öncesi Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho da yaptığı açıkmalama stadın zemininin iyi olmadığını belirtmişti.

UEFA yetkililerinin de sahanın durumunu an be an takip ettiği ve son kararın maç saatinde verileceği ifade edildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler