SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mourinho'dan Fenerbahçe ve kadro açıklaması

Manchester United teknik direktörü Jose Mourinho, yarın oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi bası toplantısı düzenledi.

Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho, Fenerbahçe ile oynayacakları maçtan önce açıklamalarda bulundu. Mourinho, Fenerbahçe'nin çok kaliteli oyunculardan kurulu bir takım olduğunu vurgulayarak, "dikkatli olmalıyız" mesajını verdi.

İşte Mourinho'nun açıklamaları;

"ZLATAN'IN PERFORMANSINDAN ÇOK MUTLUYUM"

Jose, "Mkhitaryan sakattı, Fenerbahçe karşısında oynayıp oynamayacağı konusunda bir şey diyemeyeceğiz. Yakın zamanda kendisinin de alışık olduğu iyi şekilde sahada olacağını söyleyebilirim. Son beş maçtır yenilmiyoruz, sadece iyi oyuncularımız yok, aynı zamanda hepsi arkadaşlar. Bizim bu haftamız çok zordu, üç maçımız oldu. Pazartesi oynadık, Perşembe oynayacağız ve tekrardan Pazar oynayacağız. Diğer rakiplerimizin de durumunu biliyoruz. Fenerbahçe, Pazar oynadı; biz Pazartesi oynadık, zor bir hafta olacak. Zlatan'ın performansından gayet mutluyum. 5-6 yıl sonra yeniden buluştuk ve Zlatan'ı aynı kararlılıkla görmek beni tatmin etti. Zlatan çok iyi bir profesyonel ve bizim için çok önemli bir oyuncu." dedi.

"FENERBAHÇE'NİN ÇOK KALİTELİ OYUNCULARI VAR"

Fenerbahçe'nin çok kaliteli oyuncuları olan bir takıma sahip olduğunu ifade eden Mourinho, "Fenerbahçe çok iyi bir takım. Türkiye ligi kaliteli ve sürekli iyiye giden bir lig. İstanbul dışından da takımlar yavaş yavaş ligi zorlamaya başladı. Fenerbahçe'nin teknik direktörüne baktığımız zaman tecrübe görüyorum, futbolcularına baktığımız zaman ise kalite görüyorum. Fenerbahçe karşısında çok zorlu bir maça çıkacağız. 11 yıl önce Chelsea'deyken çok iyi bir takıma sahiptim ve o zaman bu takımda dokunulmaz oyuncularım var demiştim. Şu anda Manchester United'da böyle bir durum söz konusu değil. Bu takım da iyi bir takım, mücadele eden, azim gösteren bir takım." ifadelerini kullandı.

Mourinho'nun "Güçlü bir takımla çıkmazsak Fenerbahçe kazanır" sözlerini tercümanın çevirmemesi dikkat çekti.

"NASIL 11 OLACAĞINI HEP BERABER GÖRECEĞİZ"

Fenerbahçe'ye karşı sahaya süreceği 11 hakkında ipuçları vermekten kaçınan Jose, "Rooney oynayacak mı, bilmiyorum. Bunu hiçbir zaman yapmadım. Yanımda Shaw var, sadece onun 11'de oynayacağını söyleyebilirim. Rooney her zaman hazır durumda ve bize yardım edebilecek potansiyelde. Kimin 11'de olacağını yarın göreceğiz. Rashford için bir rapor yok, bana ulaşan bir durum yok. Rashford'un gelişimi çok önemli ve kendisine zaten fırsat veriyorum. İngiltereU21'de olacak mı, bunu zamanı geldiği zaman göreceğiz ancak bizim için önemli bir oyuncu ve önemli bir oyuncunu kendisine önemli maçlarda forma vererek gösteriyorum" dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler