SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Jose Mourinho'dan kura değerlendirmesi

Manchester United'ın teknik direktörü Jose Mourinho, UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, Feyenoord ve Luhansk ile yer aldıkları A Grubu'nu değerlendirdi.

A Grubu'nu Şampiyonlar Ligi'ne benzeten Mourinho, İstanbul ve Rotterdam'da zorlu maçlara çıkacaklarını söyledi.

Portekizli teknik adam, güçlü bir gruba düştüklerini söylerek, "Şampiyonlar Ligi gibi bir gruba düştük. Zor ama iyi grup. Büyük maçlar oynamak her zaman iyidir. İstanbul ve Rotterdam'da büyük maçlar oynayacağız."

ADVOCAAT: 'ZOR OLACAK'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, UEFA Avrupa Ligi'ndeki kura çekimi sonrası, "Çok zor takımlarla eşleştik ancak bu takımlarla oynayacak olmak heyecan verici" dedi.

Heyecan verici bir gruba düştüklerini belirten Advocaat "Çok zor takımlarla eşleştik. Ancak bu takımlarla oynayacak olmak heyecan verici. Çok iyi takımlarla oynayacağız, bu taraftarımız için de heyecan verici olacaktır. Önümüzdeki günlerde neler olacak, bizi neler bekleyecek göreceğiz. Bu maçlara hazır olmalıyız" dedi.

Açıklamalarına devam eden Advocaat "Pazar günü umarım taraftarlarımız stada gelir. Önümüzdeki maç çok önemli. Sonrasında milli ara var. Milli aradan sonra yoğun bir döneme gireceğiz. Fikstürdeki tam sırayı bilmiyorum ama hazır olmalıyız. Öncelikle Pazar günü hazır olmalıyız" diye konuştu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler