SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muharrem Usta: 'Alem ne derse desin biz şampiyonuz'

Trabzonspor Kulübü Başkanı Usta, 2010-2011 sezonunu işaret ederek, "Alem ne derse desin, biz şampiyonuz." dedi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Beşiktaş'ta Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde "Efsane Avni Aker'e Veda" belgeselinin galasında yaptığı konuşmada, Trabzonspor'un 6. şampiyonluğunu kazandığı 1983-1984 sezonunda üniversite öğrencisi olduğunu hatırlatarak, "Üniversiteye gittiğim yıl 6. şampiyonluğumuzdu. Yedinci şampiyonluk bizim için çok önemli. Ondan hiç vazgeçmedik. Alem ne derse desin biz şampiyonuz." ifadelerini kullandı.

"Efsane Avni Aker'e Veda" belgeselinin önemine dikkati çeken Usta, "Trabzon ve Trabzonspor özetle bir dünya markası. Nereye gitsek Trabzon, Ankara, İstanbul, yurt dışında hayranlarımız var. Bugün bizi burada buluşturan bordo-mavidir ve yaşadığımız şampiyonluklardır. Büyük bir çınarı konuşuyoruz. Bundan sonra daha da büyük duruma getirmek için çalışacağız." diye konuştu.

"EFSANE AVNİ AKER'E VEDA" BELGESELİ

"Efsane Avni Aker'e Veda" belgeselinin İstanbul'daki galası yapıldı.

Daha önce 27 Ocak'ta Trabzon'da yapılan belgeselin galasına İstanbul'da da yoğun ilgi oldu.

Trabzonspor Kulübü ve İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun organize ettiği, yönetmen Cengiz Özkarabekir tarafından hazırlanan belgeselin İstanbul galasına Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinadar, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere spor ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler