SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cristiano Ronaldo rüyasında görmüş

Real Madrid'in Atletico Madrid'i yenerek 11. Şampiyonlar Ligi zaferine ulaştığı maçta son penaltıyı gole çevirerek takımına kupayı getiren Cristiano Ronaldo, tarihi zaferden sonra açıklamalarda bulundu.

Futbolcuların ve taraftarların bu kupayı hak ettiğini söyleyen Portekizli yıldız, "Çok özel bir an. Çok büyüleyici bir zafer..." yorumunu yaptı.

Geçtiğimiz günlerde maçla alakalı bir rüya gördüğünü söyleyen Ronaldo, "Rüyamda son golü atıyorum ve zafer geliyordu. Bu yüzden Zidane'a beşinci penaltıyı atmak istediğimi söyledim" dedi.

Rafael Benitez'in yerine göreve gelen Zinedine Zidane'a da övgüler yağdıran yıldız futbolcu, "Zidane harika bir iş çıkardı. Bu başarıyı hak etti, çünkü o gerçek bir centilmen. Onun adına mutluyum" şeklinde konuştu.

Ballon d'Or hakkındaki düşünceleri de sorulan Cristiano Ronaldo, "Şampiyonlar Ligi'nin en iyi golcüsüyüm. Ancak, Ballon d'Or'u kazanmak gibi bir takıntım yok. Bu sezon 50'den fazla gol attım. Benim için eşsiz ve tarihi bir sezon oldu" sözlerini kullandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1 biten maçta penaltı atışları sonucu Atletico Madrid'i 5-3 yenen Real Madrid, kupayı 11. kez müzesine götürdü.

Şampiyonlar Ligi tarihinin en başarılı takımı durumundaki Real Madrid, 1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1966, 1998, 2000, 2002 ve 2014'ün ardından bu yıl da zafere ulaştığı Şampiyonlar Ligi'nde kupa sayısını 11'e yükseltti.

Madrid ekibi 1962, 1964 ve 1981 yıllarında ise finalde kaybederek kupayı son aşamada kaybetmişti.

Real Madrid'e Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu getiren golü atan Portekizli yıldız, gördüğü rüya nedeniyle son penaltıyı kullanmak istediğini belirtti.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler