SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman? Real Madrid-Atletico Madrid saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi finalinde İspanya'nın iki güçlü temsilcisi Real Madrid ile Atletico Madrid 28 Mayıs Cumartesi akşamı Milano'da karşılaşacak. 

Futbolda kulüpler bazında Avrupa'nın en büyüğü belli oluyor. İtalya'nın Milano kentindeki San Siro Stadı'nda Real Madrid ile Atletico Madrid Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmak için kozlarını paylaşacak. 28 Mayıs Cumartesi akşamı 21.45'te başlayacak karşılaşma TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Şampiyonlar Ligi tarihinin en başarılı takımı Real Madrid, 14. finalinde 11. şampiyonluğunu elde etmeye çalışacak. Real Madrid hatırlanacağı gibi yarı finalde Manchester City'yi elemişti.

Atletico Madrid de 3. kez finale kaldığı turnuvada ilk şampiyonluğuna ulaşmanın hesaplarını yapıyor. Atletico Madrid ise yarı finalde kupanın favorilerinden Bayern Münih2i elemişti.

Final karşılaşmasında İngiliz hakem Mark Clattenburg düdük çalacak. Clattenburg'un yardımcılıklarını Simon Beck ve Jake Collin yapacak. Dördüncü hakemlik görevini Macar Viktor Kassai'nin üstleneceği maçta Anthony Taylor ve Andre Marriner ise ilave yardımcı hakemler olacak.

[Türkiye, Yunanistan maçında hükmen galip](https://www.mynet.com/turkiye-yunanistan-macinda-hukmen-galip-96933-myspor)


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler