SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Real Madrid, 4-0'dan maçı veriyordu

UEFA Şampiyonlar Ligi 5. haftasının ikinci gününde, 4 grupta 8 karşılaşma oynandı. Real Madrid, Paris Saint Germain, Benfica ve Atletico Madrid gruplarından çıkmayı garantiledi. Günün en ilginç maçı Ukrayna'da oynandı. Real Madrid, 4-0 öne geçtiği karşılaşmada az daha puan kaybediyordu: 4-3.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 5. hafta maçları dün tamamlandı.

A Grubu'nda Real Madrid, Shakhtar Donetsk deplasmanında ilginç bir maç çıkardı. Karşılaşmaya fırtına gibi başlayan İspanyol ekibi, Cristiano Ronolda (Dk.18 ve 70), Modric (Dk.50) ve Carvajal'ın (Dk.52) golleriyle 4-0 öne geçti.Farkın daha da artması beklenirken, Shakhtar Donetsk son 13 dakikada Alex Teixera (Dk.77 penaltı ve 88) ve Dentinho (Dk.83) ile üç gol bulunca maça bir anda heyecan geldi. Son dakikalarda soğuk terler döken Real Madrid, üstünlüğünü korumayı bildi ve sahadan 4-3 galip ayrıldı.

DI MARIA TARİHE GEÇTİ

Fransa'nın Paris Saint-Germain takımı, konuk olduğu İsveç ekibi Malmö'yü deplasmanda Adrien Rabiot, Angel Di Maria (2), Zlatan Ibrahimovic ve Lucas'ın golleriyle 5-0 yenerek A Grubu'ndan daha önce çıkmayı garantileyen Real Madrid ile üst tura yükselen ikinci takım oldu. Bu maçta Di Maria'nın 14. dakikada attığı ilk gol, Şampiyonlar Ligi tarihinin 7000'inci golü olarak tarihe de geçti.

MANCHESTER UNITED'A AĞIR DARBE

B Grubu'nda İngiltere'den Manchester United, konuk ettiği Hollanda temsilcisi PSV ile 0-0 berabere kalarak gruptan çıkma olasılığını son maça bıraktı. İtalyan temsilcisi Juventus, konuk ettiği Manchester City'yi Hırvat golcüsü Mario Mandzukic'in 18. dakikadaki golüyle 1-0 mağlup ederek İngiliz temsilcisinin ardından D Grubu'nda adını üst tura yazdıran 2. takım oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları:

A GRUBU
Malmö 0-5 PSG
Shakhtar 3-4 Real Madrid

B GRUBU
CSKA Moskova 0-2 Wolfsburg
M.United 0-0 PSV

C GRUBU
Atletico Madrid 2-0 Galatasaray
Astana 2-2 Benfica

D GRUBU
Juventus 1-0 Manchester City
M.Gladbach 4-2 Sevilla

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler