SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sofiane Feghouli Valencia'yı sırtladı

Fenerbahçe'nin transferi için uzun süredir uğraş verdiği Valencialı Sofiane Feghouli, 1 gol 1 asistle takımını Monaco karşısında zafere taşıdı: 3-1.

UEFA şampiyonlar ligi play-off turunda 5 maç yapıldı.

Toplam 17 golün atıldığı geceye damga vuran isim, Fenerbahçe'nin transfer listesindeki Sofiane Feghouli oldu. Cezayirli futbolcu, takımı Valencia'nın Monaco'yu 3-1 yendiği karşılaşmada 1 gol atıp 1 de asist yaptı.

Valencia, 4. dakikada Feghouli'nin asistinde Moreno ile 1-0 öne geçti. Monaco, 49. dakikada Pasalic ile skoru 1-1'e getirdi. 59'da Parejo, Valencia'yı tekrar öne geçirdi. 86. dakikada Feghouli, Monaco savunmasının uzaklaştıramadığı topu ceza alanı içinde sert bir vuruşla kaleye gönderip skoru ilan etti: 3-1.

FENERBAHÇE'YE GELİRSE AVRUPA LİGİ'NDE OYNAYABİLİR

Oynadığı futbolla yıldızlaşan Feghouli, Fenerbahçe'ye transfer olması halinde Avrupa Ligi'nde de forma giyebilecek. Bu konuda hiçbir kısıtlamanın olmaması ise Sarı Lacivertliler'in transferde elini güçlendiriyor.

SHAKHTAR 1-0 GALİP GELDİ

Teknik direktörlüğünü Mircea Lucescu'nun yaptığı Shakhtar Donetsk, Rapid Wien deplasmanından 1-0 galip ayrıldı. Shakhtar'ın 3. ön eleme turunda elediği Fenerbahçe'nin, doping numunesi pozitif çıktığı gerekçesiyle UEFA'ya başvuruda bulunduğu Brezilyalı futbolcu Fred, bu karşılaşmada da ilk 11'de sahaya çıktı.

NADİR'Lİ CELTIC 3-2 KAZANDI

Milli futbolcu Nadir Çiftçi'yi kadrosunda barındıran Celtic, evinde Malmö ile oynadığı maçı 3-2 kazandı. Nadir, Celtic'in 2 golüne imza atan Griffiths'in yerine 74. dakikada oyuna girdi.

Oynanan 5 play-off turu ilk maçında alınan sonuçlar şöyle:

Rapid Wien (Avusturya)-Shakhtar Donetsk (Ukrayna): 0-1
Valencia (İspanya)-Monaco (Fransa): 3-1
Skenderbeu (Arnavutluk)-Dinamo Zagreb (Hırvatistan): 1-2
Celtic (İskoçya)-Malmö (İsveç): 3-2
Basel (İsviçre)-Maccabi Tel Aviv (İsrail): 2-2

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçları, 25 ve 26 Ağustos'ta oynanacak.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler