SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Messi'nin çalımı büyüledi

Dünyanın en yetenekli futbolcuları arasında yer alan Lionel Messi, Manchester City maçında James Milner'a attığı çalımla izleyenleri bir kez daha büyüledi.

Şampiyonlar ligi'nde Manchester City'yi 1-0 yenerek çeyrek final vizesi alan Barcelona'da Lionel Messi'nin müthiş çalımı geceye damga vurdu.

City'li Miller'a enfes bacak arası çalımı atan Arjantinli yıldızın bu hareketine eski hocası Guardiola tribünde ilginç tepki verdi.

Maç sırasında bacak arası çalımını bir kez daha yapan Messi, ayrıca Rakitic'e attığı olağanüstü gol pasıyla ayakta alkışlandı.

Messi'nin bu hareketleri sosyal medyada gecenin en çok konuşulan konusu oldu.

GUARDIOLA: MESSI'Yİ İZLEMEK BÜYÜK BİR LÜKS

Bayern Münih'in teknik patronu, Messi'nin çalımının ardından yüzünü kapayıp hayranlığını gizleyemedi. Guardiola karşılaşmadan sonra yaptığı açıklamada, "Nou Camp'ta uzun süre sonra maç izlemek büyük bir keyifti. Buraları özlemişim. Messi'yi izlemek ise büyük bir lüks" dedi.

Manchester City Teknik Direktörü Manuel Pellegrini ise, "Bu sezon Bayern Münih ile de oynadık, Barcelona ile de... Aradaki fark ne mi? Messi" diyerek ilginç bir ifade kullandı. (hürriyet)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler