SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şampiyonlar Ligi'nde gol yağmuru

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan 3. hafta maçları adeta gol yağmuruna sahne oldu ve 8 maçta tam 40 gol atıldı.

Devler Ligi'nde oynanan grup maçlarında futbolsverler gole doydu. Oynanan maçlarda Bayern Munih, Salih Uçan'ın takımı Roma'ya, Shaktar Donetsk Bate Borisov'a, Chelse ise Maribor filelerini defalarca sarsmayı başardı. Bu maçlar dışında Schalke ile Sporting Lizbon, CSKA Moskova ve Manchester City maçları ise gol düellosu yaşandı. 

Bayern, Roma'yı yeniden yaktı!

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu 3. hafta maçında Roma ile Bayern Münih karşı karşıya geldi. Alman devi Bayern Münih deplasmanda Roma'yı tarihi bir skorla 7-1 mağlup etti.

Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadalede Bayern Münih, 9'da Robben'in artık klasikleşen golüyle 1-0 öne geçerken, Götze 24'te farkı ikiye çıkardı: 2-0

Roma, akın akın gelen Münih ataklarına engel olamazken 25'te Lewandowski'nin golüyle Alman ekibi skoru 3-0'a getirdi. 30'da ise Robben, kendisinin iki takımının dördüncü golünü attı ve fark dörde çıktı: 4-0

Roma için adeta her şey ters gitmeye başladı ve ceza sahasında Manolas'ın eline çarpan top sonrası Bayern bir de penaltı kazandı. Topun başına geçen Thomas Müller kalecinin solundan ağları buldu ve devre 5-0 Alman ekibinin üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya daha istekli bir şekilde başlayan ev sahibi Roma, iki net Gervinho ve Florenzi ile net pozisyonlar yakalarken, aradığı golü 66'da buldu. Soldan Nainggolan'ın ortasında kafayı vuran Gervinho, skoru 5-1'e getirdi.

İkinci yarı biraz durulan Bayern Münih oyuna sonradan giren Ribery ile skoru 6-1'e getirdi. Robben'in ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Fransız oyuncu aşırtma bir vuruşla De Sanctis'i avladı ve golü buldu.

80'de ise Bayern Münih yedinci golü buldu. De Sanctis Rafinha'nın şutunu sektirirken Shaqiri dönen topa sağ ayağıyla düzgün bir vuruş çıkardı ve skoru 7-1'e getirdi.

Maç bu skorla sona ererken Bayern Münih puanını 9'a çıkardı ve açık ara liderliğini sürdürdü. Roma ise 4 puanda kaldı ve ikinci sıradaki yerini korudu.

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu'nun 4. haftasında Bayern Münih ile Roma bu kez Almanya'da karşı karşıya gelecekler.

Devler Ligi'nde bu gece oynanan maçların skorları şöyle;

Barcelona 3-1 Ajax

BATE Borisov 0-7 Shaktar Donetsk

Chelsea 6-0 Maribor

Roma 1-7 Bayern Münih

Schalke 04 4-3 Sporting Lizbon

Porto 2-1 Atletic Bilbao

APOEL 0-1 PSG

CSKA Moskova 2-2 Manchester City

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler