SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Real Madrid, Bayern'i dağıttı

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında konuk olduğu Bayern Münih'i 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek finale yükseldi.

Bayern Münih ile Real Madrid, Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Allianz Arena'da karşı karşıya geldi.

Karşılaşma Real Madrid'in 4-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İspanyol devine turu getiren goller Ramos (2) ve Ronaldo'dan (2) geldi.

Evindeki ilk maçta rakibini tek golle mağlup eden Real Madrid, bu skorla adını finale yazdırdı.

24 Mayıs'ta Lizbon'da oynanacak finalde Real Madrid'in rakibini belirleyecek maç ise Chelsea-Atletico Madrid yarı finalinin ardından belli olacak.

MAÇTAN DETAYLAR
İspanya'daki ilk maçı 1-0 kazanan Real Madrid, Alliaz Arena'daki rövanşa da beklenenin aksine, daha fazla hücumu düşünerek başladı. Ve 16. dakikada son şampiyon için turu zora sokan gol geldi. Luka Modric'in kullandığı köşe vuruşunda kafayı vuran Sergio Ramos, Real Madrid'i 1-0 öne geçirdi.

Bayern Münih, bu golün şokunu üzerinden atamadan kalesinde 2. golü de gördü. Sağ çaprazdan Di Maria'nın kullandığı serbest vuruşu iyi takip eden Ramos, arka direkte yine kafayı vurdu ve skoru 2-0'a getiren gole de imzayı attı. İspanyol savunmacının attığı 2 kafa golü, tam anlamıyla son şampiyonu nakavt etti.

Devre bitmeden son darbe ise Cristiano Ronaldo'dan geldi... Savunmadan çok hızlı çıkan ve Bayern Münih'i eksik yakalayan Real Madrid'de, son olarak Gareth Bale, Ronaldo'nun önüne bıraktı. Portekizli yıldız da müsait durumda affetmedi ve 34'te skoru 3-0'a taşıdı.

Maçın ilk devresi, Real Madrid'in 3 farklı üstünlüğüyle tamamlanırken, ikinci yarıda ise karşılaşmanın temposu oldukça düşüktü. Elde ettiği büyük skor avantajını koruyan İspanyol ekibi, son dakikada Cristiano Ronaldo'nun 90'ıncı dakikadaki şık frikik golüyle farkı 4'e çıkardı. Sahadan 4-0 galip ayrılmayı başaran Real Madrid, Şampiyonlar Ligi Finali'ne adını yazdırdı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler