SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'ın golüne sevinen Chelseali!

Chelsea’nin Kamerunlu forveti Samuel Eto’o, Galatasaray’daki vatandaşı Chedjou’nun gol atmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Galatasaray-Chelsea maçında sarı kırmızılı takımın attığı gole İngiliz ekibinden bir futbolcunun sevindiği ortaya çıktı. Chelsea’nin Kamerunlu yıldızı Samuel Eto’o, 1-1 sona eren maçta Galatasaray adına fileleri havalandıran vatandaşı ve milli takımdan arkadaşı Aurelien Chedjou’nun gol atmasından mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Eto’o, “Bence İstanbul deplasmanından kötü bir skorla ayrılmadık. Taraftarları ile birlikte ikinci yarıda büyük baskı kurdular. Deplasmanda attığımız gol çok kıymetli ama her şey bitmiş değil. İkinci maça kadar çalışmamız gerekiyor. Chedjou için ise mutluyum. Gerçekten çok iyi bir oyun sergiledi” dedi.

‘Drogba’sız geçen gün yok’
Öte yandan Chelsea’nin genç yıldızı Hazard da Didier Drogba ile ilgili açıklamalarda bulundu. Eden Hazard, “Drogba’ya karşı oynamak harikaydı. Çünkü Chelsea’de onun ismi zikredilmeden geçen bir gün bile yok. Onun büyük işler başardığı bir kulüpte oynadığım için kendimi ayrıcalıklı hissediyorum. Ne yazık ki bu takıma biraz geç geldim ve kendisiyle birlikte oynama şansını elde edemedim” diye konuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler