SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Chelsea'nin yıldızından şok TT Arena yorumu!

Chelsea’nin iki yıldızı Ramires ve Andre Schürrle takımın resmi web sitesine önemli açıklamalarda bulundular.

2010 yılında transfer olduğu Chelsea’de iki sene boyunca Didier Drogba ile beraber oynayan Ramires eski dostuyla karşılaşacağı için oldukça heyecanlı.

“Çok zor olacağını biliyoruz. Mancini’nin takımlarına karşı oynamak her zaman için çok zordur. Sağlam bir takıma sahipler, iyi organizeler. Ama onların savunmasını aşıp bizim için çok önemli olan deplasman golünü bulmak için elimizden geleni yapacağız.

“Didier ile karşı karşıya gelmek benim için çok zor olacak çünkü o çok iyi bir oyuncu. Bu takım için bir efsane. Onunla birkaç sene bir arada oynadığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Onun ne kadar tehlikeli olduğunu ve bu tarz maçları ne kadar çok sevdiğini biliyoruz. Ama onu durdurmak için en iyimizi sahaya koyacağız.”

“İki zorlu maç olacak çünkü tehlikeli oyunculara ve ayrıca Şampiyonlar Ligi tecrübesine sahipler. İlk maçı deplasmanda oynamak zor olacak ama geçmişte de buna benzer statlarda oynadık. Atmosferin bizim için problem olacağını sanmıyorum. Sonuçta 11’e 11 oynayacağız. İyi sonuç alacağımıza eminim.

Son dönemde Mourinho’nun 11’inde kendine yer bulamayan Alman yıldız Andre Schürrle ise atmosferin delice olduğuna vurgu yaparken, “Türkler takımları için her şeyi yapabilir. Onlar için itici güç oluyorlar. Gerçekten sıcak atmosfer olacak. Stadyum çok güzel ve yeni, o yüzden iyi bir maç olacağını düşünüyorum. Gürültülü olacaktır çünkü herkes bağırıyor. Ama daha gürültülü statlarda oynadığımı hatırlıyorum. Dortmund biraz daha gürültülüydü” ifadesini kullandı.

Melo ile Emre'nin olayı aynı değil

Günün öne çıkan haberlerini izleyin


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler