SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mourinho’dan Mancini’ye olay sözler!

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Chelsea'nin başındaki Portekizli teknik adam Jose Mourinho ile 1 sezon sonra rövanş şansı buldu.

2012-2013 sezonunda Şampiyonlar Ligi’nde aynı grupta yer alan Manchester City ve Real Madrid takımlarının teknik patronları olarak kozlarını paylaşan Roberto Mancini ve Jose Mourinho’nun yolları bu kez bir sezon sonra farklı takımları yönettikleri sırada kesişti.

Sarı kırmızılıların teknik direktörü Roberto Mancini, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda karşı karşıya geleceği Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho ile son kez bir

resmi maçta karşılaşmasının ardından sert açıklamalarda bulunmuştu.

D Grubu’nda Manchester City’nin kendi sahası Etihad Stadı’nda oynanan ve 1-1'lik eşitlikle biten maçın ardından Mancini, Şampiyonlar Ligi’ne veda etmesinin ardından Real Madrid’in çalıştırıcısı Mourinho’yu kıskançlıkla suçlamıştı. Mourinho’nun, “Manchester City’nin başkanının yerinde olsaydım, Mevcut gruptan çıkmayı başarmadığı takdirde Mancini’yi şehirden kovardı” şeklindeki yorumuna İtalyan teknik adam şu yanıtı vermişti:

“Mourinho benim başkanım değil, sahibim de değil. Mourinho’nun ne söylediği benim için ilginç değildi. Mourinho, her şey hakkında konuşmak istiyor. Benim için ise önemli değil. Bazen bunu kıskançlıkla bağdaştırıyorum ama burada 20 yıl kalmayacağım. Şu anda buradayım ve ekip arkadaşlarımla iyi bir şekilde çalışıyoruz.” (Sporx)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler