SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arena'da rekorların gecesi!

Aslan’ın yüzü, 3 puanın yanı sıra Mancini ve Drogba sayesinde de güldü. Galatasaray’ın hocası Roberto Mancini, Devler Ligi’nde 6 maç sonra kazandı. Didier Drogba ise, 42. golünü atıp Del Piero’yu yakaladı.

Cimbom dün sadece evinde Kopenhag’ı devirmedi, aynı zamanda birçok rekoru da alt üst etmeyi başardı. Sarı kırmızılı ekip, rakibini 3-1 mağlup ederek ‘Şampiyonlar Ligi gruplarındaki en farklı galibiyet’ rekorunu tekrar etmeye de yaklaştı. Galatasaray 1998-1999 sezonunda B Grubu’nda mücadele etmiş ve Rosenborg’u 3-0’lık skorla yenmişti.

Aslan ayrıca, 1999-2000 sezonunda da şampiyonlar ligi’nde H Grubu’nda bulunmuştu. Sarı kırmızılılar, deplasmanda Hertha Berlin’i 4-1’lik skorla yıkmıştı. Kopenhag’ı 3-1 yenen G.Saray, en farklı galibiyetini tekrarlamaya yaklaşsa da bunu başaramadı.

CITY İLE 3 BERABERLİK 3 DE YENİLGİ ALMIŞTI

Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Şampiyonlar Ligi’nde tam 6 maçlık aranın ardından galip gelmeyi başardı. İtalyan teknik adam, Manchester City’nin başında çıktığı son 6 Devler Ligi mücadelesinde 3 yenilgi, 3 de beraberlik almış, Galatasaray’a geldikten sonra ise Juventus ile 2-2’lik eşitlik elde etmişti.

Sarı kırmızılı ekibin süperstarı Didier Drogba da, dün akşam Kopenhag karşısında kaydettiği golle Şampiyonlar Ligi’ndeki gol sayısını 42’ye çıkardı. 

Fildişili yıldız böylelikle Juventus’un ve İtalya’nın efsane futbolcusu Alessandro Del Piero’yu bu alanda yakalamayı başardı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler