SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi kura çekimi TRT Spor'da! (Kura çekimi canlı izle)

UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde çeyrek finalistler belli oldu. Şampiyonlar Ligi'nde Salı ve Çarşamba günü oynanan karşılaşmalar sonrasında çeyrek finale kalan son takımlar belli olmuştu. Avrupa Ligi'nde ise dün akşam sekiz karşılaşma ile çeyrek finale kalan takımlar belli oldu. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi kura çekimi TRT Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

UEFA tarafından düzenlenen iki büyü organizasyonda, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi, çeyrek finale kalan takımlar belli oldu. Şampiyonlar Ligi'nde son çeyrek finalistler Salı ve Çarşamba günü oynanan 4 karşılaşma ile belirlendi. Avrupa Ligi son 16 turu rövanş karşılaşmaları dün akşam oynandı ve çeyrek finale kalan takımlar belli oldu. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi kura çekimi 14.00 ve 15.00 olmak üzere TRT Spor'dan canlı yayınlanacak. İşte Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi çeyrek finalistleri...

[Şampiyonlar Ligi çeyrek final eşleşmeleri belli oldu! Devler Ligi'nde süpriz eşleşmeler](https://www.mynet.com/sampiyonlar-ligi-ceyrek-final-eslesmeleri-belli-oldu-devler-liginde-supriz-eslesmeler-122400-myspor)
[UEFA Avrupa Ligi çeyrek final eşleşmeleri belli oldu! Çeyrek final maçları ne zaman?](https://www.mynet.com/uefa-avrupa-ligi-ceyrek-final-eslesmeleri-belli-oldu-ceyrek-final-maclari-ne-zaman-122402-myspor)

KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi ile Avrupa Ligi'nde çeyrek final kuraları 16 Mart Cuma günü çekilecek. İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde gerçekleştirilecek çeyrek final eşleşmelerinden Şampiyonlar Ligi TSİ 14.00'te, Avrupa Ligi ise TSİ 15.00'te başlayacak. Her iki organizasyonda da aynı ülkenin takımları birbiriyle eşleşebilecek. UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçları 3-4 ile 10-11 Nisan, Avrupa Ligi çeyrek final karşılaşmaları ise 5-12 Nisan tarihlerinde oynanacak. Kura çekimi TRT Spor'dan canlı olarak yayınlanacak. Aşağıdaki TRT Spor canlı yayın linki ile kura çekimini online izleyebilirsiniz.

UEFA Kura Çekimi Canlı İzle

ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREK FİNALİSTLERİ

Şampiyonlar Ligi'nde böylece çeyrek finale kalan takımlar belli oldu. Bu takımlar, Roma, Barcelona, Juventus, Bayern Münih, Sevilla, Real Madrid, Manchester City ve Liverpool.

Liverpool 0 - 0 Porto (5-0)
Paris Saint-Germain 1 - 2 Real Madrid (1-3)
Manchester City 1 - 2 Basel (0-4)
Tottenham 1 - 2 Juventus (2-2)
Roma 1 - 0 Shakhtar Donetsk (1-2)
Manchester United 1 - 2 Sevilla (0-0)
Beşiktaş 1 - 3 Bayern München (0-5)
İspanya Barcelona 3 - 0 Chelsea (1-1)

UEFA AVRUPA LİGİ ÇEYREK FİNALİSTLERİ

Böylece Atletico Madrid (İspanya), Olympique Marsilya (Fransa), Lazio (İtalya), Leipzig (Almanya) ve Sporting Lizbon'un (Portekiz) ardından Arsenal (İngiltere), CSKA Moskova (Rusya) ve Salzburg (Avusturya) da adlarını çeyrek finale yazdırdı.

Lokomotiv Moskova 1-5 Atletico Madrid (0-3)
Viktoria Plzen 2-1 Sporting Lizbon (0-2)
Athletic Bilbao 1-2 Olympique Marsilya (1-3)
Zenit 1-1 Leipzig (1-2)
Dinamo Kiev 0-2 Lazio (2-2)
Arsenal 3-1 Milan (2-0)
Salzburg 0-0 Borussia Dortmund (2-1)
Olympique Lyon 2-3 CSKA Moskova (1-0)


Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler