SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş - Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maçın bilet fiyatları ne kadar?

Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Beşiktaş, Bayern Münih'i ağırlıyor. Almanya'da oynanan ilk maçta Vida'nın kırmızı kart görmesi sonrasında Beşiktaş, güçlü rakibi karşısında sahadan 5-0 mağlup ayrılmayı önleyemedi. Bu sonuç sonrasında Beşiktaş, bu hafta oynanacak maçta Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle veda etmeye hazırlanıyor. Beşiktaş-Bayern Münih maçının bilet fiyatları belli oldu. Peki Beşiktaş - Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş, Bayern Münih ile UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında İstanbul'da karşı karşıya geliyor. Devler Ligi'ne çok iyi başlayan Beşiktaş, grupta aldığı galibiyetler ile birçok rekorun sahibi olurken grubu da birinci olarak bitirmeyi başardı. Fakat Beşiktaş, Bayern Münih ile son 16 turunda eşleşti. İlk maçı deplasmanda oynayan Beşiktaş, sahadan 5-0 mağlup ayrıldı. Vida'nın maçın başlarında gördüğü kırmızı kart, siyah beyazlıların dengesini bozmuş ve ağır yenilgiyi hazırlamıştı. Bu maçın rövanşı bu hafta Çarşamba günü oynanacak. Genel satışa çıkan maçın bilet fiyatları belli oldu. Peki Beşiktaş - Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

BEŞİKTAŞ - BAYERN MÜNİH MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş karşılaşmasında Beşiktaş ile Bayern Münih, 14 Mart Çarşamba günü Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek. Saat 20.00'da başlayacak Beşiktaş - Bayern Münih maçı, Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ, BAYERN MÜNİH MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında 14 Mart Çarşamba günü sahasında Almanya temsilcisi Bayern Münih ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda Spor Toto Süper Lig'de dün oynanan ve 1-0 kazanılan Gençlerbirliği maçında forma giyen oyuncuların salonda yenilenme çalışması yaptığı belirtildi. Diğer oyuncuların ise ısınma ve istasyon koşularının ardından top kontrolü, pas ve top kapma çalışmalarının yanı sıra kanat organizasyonları üzerinde durduğu kaydedildi.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki idmanın, yarı sahada yapılan çift devreli taktik maçla sona erdiği aktarıldı. Beşiktaş, Bayern Münih maçının hazırlıklarına yapacağı antrenmanla devam edecek.

BEŞİKTAŞ - BAYERN MÜNİH MAÇI BİLET FİYATLARI

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda 14 Mart Çarşamba günü Vodafone Park'ta Almanya temsilcisi Bayern Münih ile oynayacağı rövanş maçının biletleri genel satışa çıktı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, biletlerin genel satışa sunulduğu duyuruldu. Saat 20.00'de başlayacak mücadelenin bilet fiyatları şöyle:

Kategori 1: 600 lira

Kategori 2: 525 lira

Kategori 3: 450 lira

Kategori 4: 425 lira

Kategori 5: 400 lira

Kategori 6: 375 lira

Kategori 7: 180 lira

Kategori 8: 170 lira

VIP: 1350 lira
1903 A-E Blok: 1350 lira

1903 B-D Blok: 1400 lira

1903 C Blok: 1500 lira

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler