SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçları devam ediyor! İşte Devler Ligi'nde haftanın maç programı

Şampiyonlar Ligi son 16 turu heyecanı devam ediyor. Devler Ligi'nde son 16'ya kalan takımlar arasında geçen hafta 4 karşılaşma oynanmıştı. Bu hafta ise kalan 4 maç yapılacak. Temsilcimiz Beşiktaş, Bayern Münih deplasmanına gideceği Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maç programı, alınan sonuçlar ve maç özetleri haberimizde.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçları oynanmaya devam ediliyor. Devler Ligi'nde çeyrek finale kalan takımları belirleyecek bu turda geçen hafta 4 karşılaşma heyecanla izlendi. Temsilcimiz Beşiktaş, Bayern Münih ile deplasmanda oynanacağı Şampiyonlar Ligi son 16 turu maç programı haberimizde. Aynı zamanda geçen haftanın toplu sonuçları ile özetleri izleyebileceğiniz bağlantıya sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

ŞAMPİYONLAR LİGİ SON 16 TURU MAÇ PROGRAMI

20 Şubat:

Bayern Münih (Almanya) - Beşiktaş (22.45)

Chelsea (İngiltere) - Barcelona (İspanya) (22.45)

FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda İngiltere'nin Chelsea ile İspanya'nın Barcelona takımları arasında 20 Şubat Salı günü oynanacak karşılaşmayı yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, İngiltere'nin Londra şehrindeki Stamford Bridge'de TSİ 22.45'te başlayacak müsabakada, Çakır'ın UEFA tarafından görevlendirildiği aktarıldı.

Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun'un yapacağı, karşılaşmanın ilave yardımcı hakemliklerini ise Hüseyin Göçek ile Barış Şimşek'in üstleneceği aktarıldı. Müsabakanın dördüncü hakeminin ise Mustafa Emre Eyisoy olacağı kaydedildi.

21 Şubat:

Shakhtar Donetsk (Ukrayna) - Roma (İtalya) (22.45)

Sevilla (İspanya) - Manchester United (İngiltere) (22.45)

ŞAMPİYONLAR LİGİ SON 16 TURU MAÇ SONUÇLARI VE ÖZETLERİ

13 Şubat:

Basel (İsviçre) 0-4 Manchester City (İngiltere)

Manchester City'de Türk asıllı Alman oyuncu İlkay Gündoğan, 14 ve 53. dakikalarda attığı gollerle galibiyette başrolü oynadı. Mavi-beyazlı takımın diğer golleri, 18. dakikada Bernardo Silva, 23. dakikada ise Sergio Agüero'dan geldi.

Juventus (İtalya) 2-2 Tottenham (İngiltere)

İtalya temsilcisi Juventus, Allianz Stadı'nda konuk ettiği İngiliz ekibi Tottenham karşısında karşılaşmaya hızlı başladı.

Siyah-beyazlı ekip, Arjantinli golcüsü Gonzalo Higuain'in 2'nci ve penaltıdan 9'uncu dakikalarda ağları sarsmasıyla rakibi karşısında 2-0 öne geçti. Ataklarını sıklaştıran Tottenham, 35. dakikada yıldız oyuncusu Harry Kane ile fileleri havalandırdı ve skoru 2-1'e getirdi. İlk yarının uzatma dakikalarında bir penaltı daha kazanan Juventus'ta topun başına geçen Higuain'in şutunda meşin yuvarlak direkten döndü ve ilk yarı, ev sahibi ekibin 2-1 üstünlüğüyle kapandı.

İkinci yarıda oyunun kontrolünü ele alan Tottenham, 71. dakikada Christian Eriksen'in golüyle skoru 2-2'ye getirdi ve karşılaşma, bu skorla sona erdi.

14 Şubat:

Real Madrid (İspanya) 3-1 Paris Saint-Germain (Fransa)

Porto (Portekiz) 0-5 Liverpool (İngiltere)

Bu maçların özetini aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Şampiyonlar Ligi maç özetleri için tıklayınız

ŞAMPİYONLAR LİGİ SON 16 TURU RÖVANŞ KARŞILAŞMALARI PROGRAMI

6 Mart 2018 22.45

Liverpool - Porto
PSG - Real Madrid

7 Mart 2018 22.45

Man. City - Basel
Totttenham - Juventus

13 Mart 2018 22.45

Man. United - Sevilla
Roma - Shakhtar Donetks

14 Mart 2018

Beşiktaş - Bayern Münih (20.00)
Barcelona - Chelsea (22.45)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler