SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Real Madrid - PSG maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Real Madrid - PSG maçı şifresiz veren kanallar)

Real Madrid - PSG maçı heyecanla bekleniyor. Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Real Madrid ile Paris Saint Germain karşı karşıya geliyor. Bu sene rekor transferle Neymar'ı kadrosuna katan PSG, bu sene ligde zirveden uzaklaşan Real Madrid karşısında ne yapacak? Futbolsever, Real Madrid - PSG maçı hangi kanalda yayınlanacak, şifresiz nasıl izleriz merak ediyorlar. Peki Real Madrid - PSG maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Real Madrid - PSG maçı hangi kanalda futbolseverler merak ediyor. Şampiyonlar Ligi son 16 turunda eşleşen Real Madrid ile Paris Saint Germain, ilk maça bu akşam çıkıyorlar. Neymar'ı tam 228 milyon Euro gibi rekor bir transfer ücreti ödeyen ve bu sene Mbappé, Cavani, Neymar üçlüsü ile fırtına gibi esen PSG, La Liga'da zirveden iyice uzaklaşan, Kral Kupası'ndan elenen Real Madrid'e konuk oluyor. Tüm dünyanın gözleri Real Madrid - PSG maçında olacak. Neymar nasıl bir performans gösterecek merak ediliyor. Aynı zamanda maçı izlemek isteyenler Real Madrid - PSG maçını şifresiz veren kanallar hangileri araştırmaya başladılar. Peki Real Madrid - PSG maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

REAL MADRİD - PSG NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Real Madrid - PSG maçı için tüm gözler İspanya'ya çevrildi. Ronaldo, Bale, Benzema'ya karşılık Mbappé, Cavani, Neymar çılgın üçlüsü. Kim galip gelecek? Real Madrid mi PSG mi? Real Madrid - PSG maçı bu akşam Santiago Bernabeu'da karşı karşıya geliyor. Maçın hakemi İtalyan Gianluca Rocchi. Yardımcıları ise Elenito Di Liberatore, Mauro Tonolini. 22.45'te başlayacak Real Madrid - PSG maçını Tivibu Spor 2 kanalından izleyebilirsiniz.

REAL MADRİD - PSG MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR

Türkiye'de Tivibu Spor tarafından yayınlananacak Real Madrid - PSG maçı birçok ulusal, yerel kanal tarafından futbolseverlere ulaşacak. İşte Real Madrid - PSG maçını yayınlayacak kanallar;

Sport 5, BT Sport Live, BeIN Sports, Sport 24, Super Soccer TV, AZTV, SportMax 2, Canale 5, Fox Sports, Armenia TV, Sky Sports, Canal + Sport, RCN Television, PPTV Sport China, Sina Sports, Teletica Canal 7, HRT 2, O2 TV, TV3 HD, Viasat, ERT 1, M4 Sports, MRT1, Canal 3, RTS 1, Kanal A, Teleclub Sport Live, Tivibu Spor 2

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NİN EN PAHALI MAÇI

Uluslararası Spor Araştırmaları Merkezi tarafından 5 büyük ligde yapılan değerlendirme sonrasında en pahalı takım Manchester City olurken Real Madrid 497 milyon Euro ile 6.sırada yer alırken PSG ise 805 milyon Euro ile ikinci oldu. Bu akşam oynanacak Real Madrid - PSG maçı ile sahada 1.3 milyar Euro değerinde futbolcular yer alacak.

Avrupa'nın 5 büyük liginde, kadrosundaki oyuncular için en fazla bonservis ödeyen 10 futbol takımı şöyle:

1. Manchester City (İngiltere): 878 milyon avro

2. Paris Saint-Germain (Fransa): 805

3. Manchester United (İngiltere): 747

4. Barcelona (İspanya): 725

5. Chelsea (İngiltere): 592

6. Real Madrid (İspanya): 497

7. Liverpool (İngiltere): 461

8. Juventus (İtalya): 448

9. Arsenal (İngiltere): 403

10. Everton (İngiltere): 365

NEYMAR, PSG'DE RÜZGAR GİBİ ESİYOR!

Bu sene PSG'ye rekor transfer ücreti ile giden Neymar, Fransa'da performansı ile izleyenleri büyülemeye devam ediyor. PSG'de Neymar, Cavani ve Mbappe ile tam bir uyum gösteren Neymar, rakiplerine göz açtırmıyor. PSG'de 26 maçta 27 gol atıp 16 asist yapan Neymar, takımının toplamda attığı 123 golün 43'üne direkt katkı sağladı.

Yoluna dört kulvarda da devam eden başkent temsilcisinin bu başarısında en büyük pay sahibi Neymar oldu. Attığı 27 gol, yaptığı 16 asist ile Avrupa'nın önde gelen liglerindeki ekiplerde, takımına en fazla katkı sağlayan futbolcu konumunda bulunan Neymar, Ligue 1, Şampiyonlar Ligi, Fransa ve Lig Kupası'nın hepsinde gol atmayı başardı.

24 haftası geride kalan Ligue 1'de PSG 62 puanla en yakın rakibi Olympique Marsilya'nın 11 puan önünde zirvede yer alıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasını 15 puanla lider tamamlayan PSG, Lig Kupası'nda finale adını yazdırırken, Fransa Kupası'nda çeyrek finalde mücadelesini sürdürüyor.

REAL MADRİD - PSG MAÇLARI

1992/1993 UEFA Real Madrid 3 - 1 Paris SG
1992/1993 UEFA Paris SG 4 - 1 Real Madrid
1993/1994 KGK Real Madrid 0 - 1 Paris SG
1993/1994 KGK Paris SG 1 - 1 Real Madrid
2014 HAZ Paris SG 0 - 1 Real Madrid
2014 HAZ Real Madrid 1 - 0 Paris SG
2015/2016 ŞMP Paris SG 0 - 0 Real Madrid
2015/2016 ŞMP Real Madrid 1 - 0 Paris SG
2016 HAZ Real Madrid 1 - 3 Paris SG

REAL MADRİD - PSG MAÇI MUHTEMEL İLK ONBİRLER

Real Madrid: Navas; Nacho, Ramos, Varane, Marcelo; Casemiro, Kroos, Modrić; Bale, Ronaldo, Benzema

PSG: Areola; Dani Alves, Marquinhos, Thiago Silva, Berchiche; Verratti, Diarra, Rabiot; Mbappé, Cavani, Neymar

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler