SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şampiyonlar Ligi 5. hafta sonuçları

Şampiyonlar Ligi'nde 5. hafta maçları tüm hızıyla sürüyor. E, F, G ve H gruplarında oynanan mücadeleler sona erdi.

Beşiktaş'ın Porto ile 1-1 berabere kalarak lider olarak çıkmayı garantilediği G Grubu'nun diğer maçında Leipzig deplasmanda Monaco'yu 4-1 yendi. Leipzig'in gollerini Werner (2), Keita ve Jemerson (kk) atarken, Monaco'nun tek sayısını ise Falcao kaydetti.

Bu sonuçların ardından grupta Beşiktaş 11, Porto ve Monaco 7, son sıradaki Monaco ise 2 puanda bulunuyor. Beşiktaş'la birlikte G Grubu'ndan çıkacak ikinci takımı Porto ile Leipzig'in mücadelesi belirleyecek.

E GRUBU
Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda Liverpool deplasmanda karşılaştığı Sevilla ile 3-3 berabere kaldı. Liverpool'un gollerini Firmino (2) ve Mane attı. Sevilla'nın sayılarını ise Ben Yedder (2) ve Pizarro kaydetti. Grubun diğer maçında ise Spartak Moskova ile Maribor 1-1 berabere kaldı.

9 puanlı Liverpool, 8 puanlı Sevilla ve 6 puanlı Spartak Moskova'dan ikisi gruptan çıkacak. Son sıradaki Maribor ise 2 puanla Avrupa'ya veda etti.

F GRUBU
Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda Manchester City evinde Feyenoord'u Sterlin'in golüyle 1-0 yendi. City, gruptan çıkmayı daha önce garantilemişti. Grubun diğer maçında ise Napoli sahasında Shakhtar'ı Insigne, Zielinski ve Mertens'in golüyle 3-0 yendi.

15 puanlı Manchester City'den sonra gruptan Shakhtar Donetsk ya da Napoli çıkacak. Shakhtar'ın 9, Napoli'nin ise 6 puanı var. Son sıradaki Feyenoord'un ise puanı 1.

H GRUBU
Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda lider Tottenham deplasmanda Borussia Dortmund'u 2-1 yendi. Dortmund'un golünü Aubameyang, Tottenham'ın sayılarını ise Kane ve Son attı. Grubun diğer maçında ise Real Madrid deplasmanda APOEL'i 6-0 mağlup etti. Los Galacticos'un golleri Benzema (2), Ronaldo (2), Modric ve Nacho'dan geldi.

Bu sonuçların ardından Tottenham 13 puanla lider, Real Madrid 10 puanla ikinci olarak gruptan çıkmayı garantiledi. Dortmund ile APOEL 2 puanda kalıp Avrupa'ya veda etti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler