SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Leonardo Jardim: 'Atmosfer bizi etkiledi'

Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim, Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Leonardo Jardim, Vodafone Park'ta atmosferden etkilendiklerini söyledi.

Karşılaşmayla ilgili konuşan Leonardo Jardim "Berabere kaldığımız için üzgünüz. Oyuncularım iyi oynadı. İki fırsat yakaladık ama değerlendiremedik" dedi.

"ATMOSFER OYUNCULARIMI ETKİLEDİ..."

Fransa'daki ve İstanbul'daki iki maçı kıyaslayan Jardim "Fransa'daki maçın ilk yarısında iyi oynadık. Ancak ikinci yarıda istediklerimizi ortaya koyamadık ve kaybettik. Oyuncularımı rövanşta atmosfer etkiledi. Seyircinin iyi oynamamıza katkısı oldu. Bizim felsefemiz çalışmak. Çalışarak bu hırsımızı devam ettirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"BENCE BEŞİKTAŞ GİBİ GÜÇLÜ BİR TAKIMA KARŞI..."

Maçtaki gollerle ilgili görüşü sorulan Jardim "İlk gol kesinlikle bireysel ve kollektif bir çalışmanın sonucuydu. Beşiktaş'ın golü ise bizim bireysel hatalarımızdan ve top kaybından oldu. Beşiktaş da iyi değerlendirdi ve penaltı kazandı. ben genel olarak takımımın performansından memnunum. Fiziksel olarak güçlü bir takım olan Beşiktaş'a karşı bence hiç de fena oynamadılar." şeklinde konuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler