SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş Leipzig maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte Beşiktaş'ın ilk onbiri

Beşiktaş, Leipzip maçı ile Şampiyonlar Ligi G grubunda bu akşam ikinci maçına çıkıyor. Vodafone Park'ta taraftarının desteği ile sahaya çıkacak olan Beşiktaş, Leipzig'i yenerek ikide iki yapmak istiyor. İlk maçta Porto'yu deplasmanda yenen Beşiktaş, Leipzig maçında liderlik koltuğunu kimseye bırakmaya niyeti yok. Peki Beşiktaş Leipzig maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte Beşiktaş'ın muhtemel ilk onbiri...

Beşiktaş, Leipzig maçı ile UEFA Şampiyonlar Ligi G grubunda 2. karşılaşmasını kayıpsız atlatmak için taraftarının önünde sahaya çıkıyor. Taraftarlarına deplasman maçlarına gitmelerini istemeyen Beşiktaş, Leipzig maçında arkasındaki bu büyük destek ile Vodafone Park'tan mutlak galip gelmek istiyor. Beşiktaş, grupta 3 puana sahip ve lider durumda iken Leipzig, 1 puanla 3. sırada yer alıyor. Peki Beşiktaş Leipzig maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte Beşiktaş'ın ilk onbiri...

BEŞİKTAŞ - LEİPZİG MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş - Leipzig maçı ile temsilcimiz bir kez daha Avrupa arenasına zafer için çıkıyor. Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 2. haftasında Almanya temsilcisi Leipzig ile oynayacağı maçta, Rusya Futbol Federasyonundan hakem Sergei Karasev görev yapacak. Beşiktaş - Leipzig maçında Karasev'in yardımcılıklarını Anton Averianov ve Tikhon Kalugin yapacak. Maksim Gavrilin'in 4. hakem olarak görev alacağı müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Sergei Lapochkin ve Sergei Ivanov olacak. Beşiktaş - Leipzig maçı 26 Eylül Salı günü 21.45'te başlayacak ve bu karşılaşma TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ, LEİPZİG MAÇI İLE AVRUPA'DA 198. MÜCADELESİNE ÇIKIYOR!

UEFA Şampiyonlar Ligi temsilcimiz Beşiktaş, bu akşam Alman temsilcisi Leipzig ile gruptaki ikinci maçına çıkıyor. Bu maç aynı zamanda Beşiktaş'ın Avrupa'daki 198. mücadelesi olacak. Beşiktaş, Leipzig maçına kadar Avrupa Kupaları'nda oynadığı 197 karşılaşmanın 74'ünden galip çıkarken 81 tanesini kaybetti. 42 maçta ise berabere kaldı.

Beşiktaş, 197 maçta 256 gol atarken kalesinde 282 gol gördü. Beşiktaş, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ediyor. Grup statüsünde başladığı Şampiyonlar Ligi'nde ilk haftada Porto'yu deplasmanda 3-1 yenmeyi başardı.

BEŞİKTAŞ'IN ALMAN TAKIMLARINA KARŞI GALİBİYETİ YOK!

Şampiyonlar Ligi G grubu ikinci hafta maçında Leipzig ile karşılaşacak Beşiktaş'ın Avrupa Kupaları'nda ilginç bir istatistiğe sahip olduğu gözleniyor. Alman temsilcisi Leipzig ile karşılaşacak Beşiktaş'ın aynı ülkenin temsilcilerine karşı Avrupa maçlarında galibiyeti yok. Alman takımlarıyla daha önce 7 kez karşı karşıya gelen Beşiktaş, bir beraberlik alırken 6 maçtan mağlup olarak ayrıldı. 12 gole karşılık ise 3 golle cevap verebildi.

Avrupa kupalarında Almanya'dan Borussia Dortmund, Bayern Münih, Bayer Leverkusen ve Wolfsburg ekipleriyle karşılaşan Beşiktaş, tek beraberliğini Wolfsburg karşısında aldı. Siyah-beyazlılar, şu ana dek Borussia Dortmund ve Bayer Leverkusen maçlarında gol sevinci yaşadı.

CENK TOSUN, İLK DÖRDE GİRMEK İSTİYOR!

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde en golcü oyuncusu olan Cenk Tosun, ilk hafta oynanan Porto maçını boş geçmedi ve attığı mükemmel gol, UEFA tarafından haftanın en iyisi seçildi. Cenk Tosun, bu golü ile Messi, Ronaldo dahil olmak üzere birçok ünlü futbolcuyu büyük farkla geçti. Cen Tosun, bu akşam Leipzig ile oynanacak maçta gol atarak Beşiktaş'ın Avrupa'daki en golcü oyuncuları arasında yükselmeyi ve ilk dörde girmeyi hedefliyor.

Son olarak Porto karşısında gol sevinci yaşayan ve skor sayısını 8'e çıkararak Demba Ba'yı yakalayan Cenk, karşılaşmada bir gol bulduğu takdirde Daniel Pancu'yu yakalayacak. Siyah-beyazlı oyuncu, Leipzig filelerini iki kez havalandırırsa Beşiktaş'ın Avrupa kupalarında en golcü dördüncü oyuncusu olacak.

Siyah-beyazlı formayla Avrupa kupalarında son golünü geçen sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki Benfica maçında atan Ricardo Quaresma da hem bu hasretini sonlandırmaya hem de Bobo'yu yakalamaya çalışacak. Beşiktaş adına Avrupa'da 11 gol kaydeden Quaresma, Leipzig maçında fileleri havalandırırsa 12 gollü Bobo'yu yakalayacak.

Beşiktaş'ta 14 gol atan Oktay Derelioğlu, siyah-beyazlı ekip adına Avrupa kupalarında en fazla fileleri havalandıran oyuncu konumunda bulunuyor.

BEŞİKTAŞ - LEİPZİG MAÇI MUHTEMEL İLK ONBİRLER

Beşiktaş: Fabri; Medel, Pepe, Tošić, Caner; Hutchinson, Oğuzhan; Quaresma, Talisca, Babel; Cenk.

RB Leipzig: Gulácsi; Klostermann, Orban, Upamecano, Bernardo; Keïta, Demme; Sabitzer, Forsberg; Poulsen, Werner.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler