SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başakşehir - Club Brugge maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan yayınlanacak?

Başakşehir, Club Brugge ile bu hafta Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçına çıkıyor. İlk maçta deplasmanda Club Brugge ile 3-3 berabere kalan Medipol Başakşehir, tur için avantajlı. Başakşehir - Club Brugge maçını yönetecek hakemler belli oldu. Peki Medipol Başakşehir - Club Brugge maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi yayınlanacak?

Başakşehir - Club Brugge maçı ne zaman merak ediliyor. Belçika'da oynanan ilk maçta 2-0 mağlup durumda iken 3-2 galip hale getiren Başakşehir, Club Brugge'un son golüne engel olamamıştı. 3-3 biten ilk maçın rövanşında tur için Başakşehir avantajlı durumda. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak Başakşehir - Club Brugge maçının hakemleri açıklandı. Peki Başakşehir - Club Brugge maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Rövanş maçı şifresiz mi olacak?

BAŞAKŞEHİR - CLUB BRUGGE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak Başakşehir - Club Brugge maçını Romanya federasyonundan Istvan Kovacs yönetecek. Kovacs'ın yardımcılıklarını Vasile Florin Marinescu ile Ovidiu Artene yapacak. Dördüncü hakem ise Iulian Calin yapacak. 2 Ağustos Çarşamba günü oynanacak Başakşehir - Club Brugge maçı 20.45'te başlayacak. Başakşehir - Club Brugge rövanş maçı Aspor'dan yayınlanacak.

CLUB BRUGGE MAÇI ÖNCESİ KOMBİNELERE BÜYÜK İLGİ

Başakşehir'in kombine satışlarında büyük artış gözlendi. Geçen hafta Club Brugge ile 3-3 berabere kalması ve geçtiğimiz sezon başarılı futbolu ile Beşiktaş'ın ardından ligi 2. sırada bitirmesi sonrasında kombine satışları fırladı.

Medipol Başakşehir'de yeni sezon öncesi kombine biletlere olan büyük ilgi yüzleri güldürdü. Güçlendirdiği kadrosuyla Süper Lig'de yeni sezonda da iddialı ekiplerden biri olması beklenen ve UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Belçika ekibi Club Brugge önünde ilk maçı deplasmanda 3-3 berabere tamamlayarak avantaj elde eden Medipol Başakşehir'in, kombine biletlerine futbolseverler yoğun ilgi gösterdi.

Medipol Başakşehir tarafından yapılan açıklamada, 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın batı üst ve batı alt tribünleri için satışa sunulan tüm kombinelerin tükendiği duyuruldu. Kombine satışlarında 5 bin rakamının aşıldığı, ilginin ise devam ettiği aktarıldı.

Medipol Başakşehir, geçen sezon lig başlarken bin 200, yapılan çeşitli kampanyalarla birlikte tüm sezonda ise 3 bin 800 kombine satışı yapabilmişti.

CLUB BRUGGE - BAŞAKŞEHİR MAÇINDAN NOTLAR

Medipol Başakşehir, tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi mücadelesini geçen hafta deplasmanda Club Brugge ile yaptı. Başakşehir, ilk maçında taraftarından tam not aldı. Club Brugge karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen durumu 2-3'e getirmeyi başaran Başakşehir, tur için avantajlı bir skor elde etti. 3-3 biten ilk maçta Başakşehir'in bu sene transfer ettiği ve ilk kez forma giyen Elia, ilk resmi golünü attı. Elia, Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder'in yokluğunu aratmadı ve sol kanadı maç boyunca etkili kullandı.

Başakşehir, Club Brugge ile yapacağı maçta 0-0, 1-1 ve 2-2 sonuçları ile biten beraberliklerde tur atlayan takım olacak. Maçın 3-3 bitmesi durumunda uzatmalara gerekirse penaltı atışlarına geçilecek. Club Brugge'un alacağı her türlü galibiyette Başakşehir eleniyor. Aynı şekilde Başakşehir'in aldığı her türlü galibiyet sonuçlarında ise temsilcimiz Şampiyonlar Ligi play off turuna kalacak. 3-3'ten daha yüksek beraberlikler yine Club Brugge lehine.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler