SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şampiyonlar Ligi finali: Juventus - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi?

Şampiyonlar Ligi finalinde Juventus ile Real Madrid, Avrupa'nın en büyüğü olmak için karşı karşıya geliyorlar. Liglerini bu sene şampiyon olarak bitiren Juventus ile Real Madrid, Şampiyonlar Ligi finalinde kupayı alarak taçlandırmak istiyorlar. Peki Şampiyonlar Ligi finali ne zaman oynanacak? Juventus Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Juventus - Real Madrid maçı ile Şampiyonlar Ligi şampiyonu belli oluyor. Şampiyonlar Ligi finalinde bu akşam Cardiff'te karşı karşıya gelecek Juventus ile Real Madrid, 19. kez karşılaşacaklar. Juventus, daha önce iki kez kazandığı kupayı bir kez daha almak isterken 11 kez ile zirvede olan Real Madrid, iki kez üst üste kazanarak tarihe geçmenin planlarını yapıyor. Peki Juventus - Real Madrid saat kaçta başlayacak, hangi kanaldan yayınlanacak? Şampiyonlar Ligi finali şifresiz mi olacak?

JUVENTUS - REAL MADRİD MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Juventus ile Real Madrid arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi finalini, Almanya Futbol Federasyonundan Felix Brych'ın yönetek. Galler'in Cardiff kentindeki Milenyum Stadı'nda 3 Haziran Cumartesi günü oynanacak final maçında Brych'ın yardımcılıklarını, aynı ülkeden Mark Borsch ve Stefan Lupp yapacak. Sırbistanlı Milorad Mazic ise 4. hakem olarak görev alacak.
Şampiyonlar Ligi Finali Juventus-Real Madrid maçı bu akşam 21.45'te başlayacak. şampiyonlar Ligi Finali Juventus-Real Madrid maçı canlı yayınla TRT1 ekranlarına şifresiz olarak gelecek.

JUVENTUS - REAL MADRİD 19 RANDEVULARINA ÇIKIYORLAR!

UEFA Şampiyonlar Ligi finaline çıkacak İtalyan ekibi Juventus ile İspanyol temsilcisi Real Madrid, Avrupa kupalarında 19. kez karşılaşacak. Galler'in başkenti Cardiff'te oynanacak final maçı öncesi, Juventus ile Real Madrid'in Avrupa kupalarındaki randevularda birbirlerine üstünlüğü bulunmuyor. Taraflar, önceki 18 randevuda 8'er kez galip geldi ve 2 maç da beraberlikle sonuçlandı. Bu maçlarda Juventus'un 21 golüne, Real Madrid 18 golle karşılık verdi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİNDE İKİNCİ KEZ KARŞILAŞACAKLAR

Juventus ve Real Madrid, tarihlerinde ikinci kez UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde karşı karşıya gelecek. Juventus ile Real Madrid arasındaki bir önceki final maçı, 1998'de Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da oynandı. Real Madrid, Predrag Mijatovic'in golüyle 1-0 galip gelerek kupayı kazandı.

Juventus ile Real Madrid arasındaki Avrupa kupalarındaki bir önceki karşılaşma 2015'te gerçekleşti. Takımların iki yıl önce karşılaştığı Şampiyonlar Ligi yarı finalinde tur atlayan taraf, Juventus oldu. İlk maçta sahasında 2-1 galip gelen İtalyan ekibi, rövanştaki 1-1'lik skorla adını finale yazdırdı.

RONALDO, ŞAMPİYONLAR LİGİNİN KRALI

Juventus ile Real Madrid arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 2016-2017 sezonu final maçı öncesi, turnuva tarihinin en çok gol atan oyuncusu Cristiano Ronaldo oldu. 1992-1993 sezonundan itibaren UEFA Şampiyonlar Ligi adı altında oynanmaya başlayan Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda, Real Madrid'in Portekizli yıldızı Ronaldo, çıktığı 139 maçta 103 gole ulaştı.

Ronaldo'yu 115 maçta 94 gol bulan Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi takip etti. İki ismin ardından Real Madrid ve Schalke 04 formalarıyla 142 maçta 71 gol atan İspanyol Raul Gonzalez yer aldı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ REKORTMENİ RONALDO

Real Madrid formasıyla 2013-2014 sezonunu 17 golle tamamlayan Ronaldo, Şampiyonlar Ligi'nde bir sezonda en çok gol atan oyuncu unvanını elinde tutuyor. Listenin 2. sırasında da 2015-2016 sezonundaki 16 gollük performansıyla yine Ronaldo yer alıyor. Portekizli forvet oyuncusunu, 2011-2012 sezonunda 14 gol kaydeden Messi izliyor.

ŞAMPİYONLAR LİGİNİN NAMAĞLUP TAKIMI JUVENTUS

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid ile karşılaşacak Juventus, finale gelene kadar maç kaybetmedi. Juventus, çıktığı 12 maçta 9 galibiyet, 3 beraberlik elde etti. İtalya temsilcisi bu maçlarda 21 gol attı, kalesinde ise 3 gol gördü. Massimiliano Allegri teknik direktörlüğünde doğrudan katıldığı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde H Grubu'nda yer alan Juventus, Sevilla'nın yanı sıra Dinamo Zagreb ve Olympique Lyon ile mücadele etti.

Grup aşamasını 14 puanla lider bitiren Allegri'nin öğrencileri, son 16 turunda Portekiz'den Porto, çeyrek finalde İspanya'dan Barcelona ve yarı finalde Fransa'dan Monaco takımlarını saf dışı bırakarak finale yükseldi.

JUVENTUS - REAL MADRİD MAÇI MUHTEMEL İLK ONBİRLER

Juventus: Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Pjanić; Dani Alves, Dybala, Mandžukić; Higuaín.

Real Madrid: Navas; Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo; Modrić, Casemiro, Kroos, Isco; Benzema, Ronaldo.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler