SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Herkes bunu konuşuyor! Sadece 24 saniyede

Juventus, sahasında Monaco'yu 2-1 mağlup etti ve toplamda 4-1'lik skorla Şampiyonlar Ligi'nde finale yükseldi. UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş maçında sahasında Monaco'yu 2-1 mağlup eden siyah-beyazlılar Devler Ligi'nde finale çıktı.

İtalyan devi Juventus, kendi sahasında Fransız temsilcisi Monaco'yu 2-0'ın rövanşında bu kez 2-1 yenerek adını finale yazdırdı. Juventus Stadı'ndaki karşılaşmada yaşanan bir an maça damga vurdu.

Savunmasıyla dünyaya nam salan Juventus, 'hücum nasıl yapılır'ın örneğini de sundu. Siyah-beyazlı ekibin attığı golde Buffon'un topu yakalaması ile golün atılması arasında geçen sürenin 24 saniye olması dikkat çekti. Juventus optacan'ın verilerine göre kaleye şimşek hızıyla indi.

Bu arada Juventus, Ağustos 2015'ten bu yana kendi sahasında oynadığı 51 resmi maçı kaybetmedi.

Bu sonuçla Juventus, UEFA organizasyonlarında evinde oynadığı son 23 karşılaşmayı da kaybetmedi. Torino temsilcisi, son olarak Nisan 2013'te Almanya'nın Bayern Münih takımına 2-0 yenilmişti.

Yaşayan efsane Buffon ise Şampiyonlar Ligi'nde 150. maçına çıktı. Deneyimli file bekçisi, Milan'ın efsane oyuncusu Paolo Maldini'nin (174) ardından organizasyonda en çok maça çıkan ikinci İtalyan futbolcu oldu.

SPORDA SON 24 SAATTE NELER OLDU?


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler