SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Juventus 2 - 1 Monaco

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Juventus, Monaco'yu Torino'da konuk etti. Rakibini 2-1 mağlup etmeyi başaran Juventus, adını finale yazdıran ilk takım oldu. İtalyan ekibi, 2015 yılından sonra bir kez daha Şampiyonlar Ligi'nde finale çıkma başarısı gösterdi.

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Juventus, sahasında Monaco'yu ağırladı.

Fransa'da oynanan ilk maçı 2-0 kazanan ve büyük bir avantaj yakalayan Juventus, Torino'da oynanan rövanş mücadelesinde de avantajını korumayı başardı ve sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak adını finale yazdırdı.

Juventus'a galibiyeti getiren golleri, 33. dakikada Mario Mandzukic ve 44. dakikada Daniel Alves kaydetti. Monaco'nun Kylian Mbappe ile 69. dakikada bulduğu gol, final için yeterli olmadı.

Mücadelede 1 gol ve 1 asist ile oynayan Dani Alves, mücadelenin en etkili ismi olarak ön plana çıktı. İtalyan ekibi, 6 maç aradan sonra Şampiyonlar Ligi'nde kalesinde gol görmüş oldu.

2015 yılından sonra tekrar finale çıkan Juventus'un finaldeki rakibi, Çarşamba günü oynanacak Atletico Madrid-Real Madrid karşılaşmasının ardından belli olacak.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler