SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Juventus - Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Şampiyonlar Ligi'nde bu hafta yarı final rövanş maçları heyecanı yaşanacak. Juventus - Monaco arasındaki rövanşa, İtalyan ekibi ilk maçta deplasmanda aldığı 2-0'lık galibiyetin avantajı ile çıkacak. Juventus'da 39 yaşındaki kaleci Buffon, Şampiyonlar Ligi'nde rekor üzerine rekor kırmaya devam ediyor. Juventus kariyerinde 618 maça çıkan Buffon, Şampiyonlar Ligi'nde ise 100. kez forma giymişti. Juventus - Monaco maçı muhtemel ilk 11'inde kimler yer alıyor? Peki Juventus - Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan yayınlanacak? Şifresiz mi olacak?

Juventus, Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Monaco'yu ağırlıyor. Sahaya ilk maçta aldığı 2-0'lık sonucun avantajı ile çıkacak olan Juventus, Monaco'yu yenerek finale çıkmaya daha yakın gibi gözüküyor. Juventus - Monaco maçında gözler, yeni sezonda Real Madrid'in formasını giymesi beklenen 18 yaşındaki golcüsü Mbappe'de olacak. Mbappe, hayranlığını geçen maç sonrası ifade ettiği ve maç sonrası forma değişimi yaptığı tecrübeli kaleci Buffon'u bu sefer aşabilecek mi merak ediliyor.

JUVENTUS - MONACO MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş karşılaşması olan Juventus - Monaco maçını Hollanda federasyonundan Björn Kuipers yönetecek. Juventus - Monaco maçı Torino'daki Juventus Stadı'nda oynanacak. 9 Mayıs Salı günü 21.45 başlayacak Juventus - Torino maçını TRT 1 şifresiz olarak naklen yayınlayacak.

Juventus ile Monaco, Şampiyonlar Ligi'nde daha önce iki kez karşı karşıya geldiler. 1998'da Şampiyonlar Ligi yarı finalinde karşı karşıya gelen iki takımdan Juventus, Monaco'yu 1-0 ve 0-0'lık skorlarla elemeyi başardı. İkinci karşılaşma 2015'de çeyrek finalde oldu. Juventus, bu sefer Monaco'yu ilk maçta 4-1 yendi ve ikinci maçta 3-2 yenilmesine karşı yine elemeyi başardı.

JUVENTUS İLE MONACO KENDİ LİGLERİNDE ZİRVEDELER

İki takım da kendi liglerinde liderliklerini sürdürüyor. Ligue 1 'de bir maçı eksik olan Monaco, takipçisi Paris Saint-Germain'in 6 puan önünde yer alıyor. Monaco, bu hafta deplasmanda karşılaştığı Nancy'i 3-0 ile geçerek şampiyonluğa bir adım daha attı. Juventus ise; hafta sonunda oynanacak derbi maçta Torino'yu yenerse; Serie A'da üst üste 6. şampiyonluğunu ilan edecekti. Fakat 1-1 berabere biten maç sonrasında Juventus'un şampiyonluğunu ilan etmesi ertelenmiş oldu.

JUVENTUS - MONACO MAÇINDA MBAPPE - BUFFON KAPIŞMASI

Juventus - Monaco maçında gözler; sezonun flaş ismi Kylian Mbappe'de. Monaco'nun 18 yaşındaki yıldızı Mbappe; son 18 maçında 18 gole imza attı ve Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına takıldı. Mbappe ile birlikte Monaco'nun diğer forveti Radamel Falcao, İngiltere'de geçirdiği iki sezondan sonra Fransa'da başarılı bir dönem geçiriyor. Fakat bu iki forvetin karşısında çok deneyimli savunma hattı var. İlk maçta kalesini gole kapayan Buffon, Juventus'un Monaco maçındaki en önemli kozu. Buffon - Chiellini - Bonucci ve önlerinde Khedira'nın oluşturduğu omurga sayesinde Juventus, Şampiyonlar Ligi'nde son 6 maçtır kalesinde tek gol dahi görmedi.

Geride kalan 10 Devler Ligi maçında 21 gole imza atan ve Manchester City ile Borussia Dortmund gibi Avrupa'nın önde gelen takımlarının filelerine ikişer kez üç gol gönderen Monaco, Şampiyonlar Ligi'nde kalesinde sadece 2 gol gören Juventus'a konuk olacak. Monaco, Juventus'u deplasmanda 2-0'ın rövanşında geçebilecek mi?

JUVENTUS - MONACO MAÇI MUHTEMEL İLK 11'LER

Juventus: Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Pjanić, Khedira; Dani Alves, Dybala, Mandžukić; Higuaín.

Monaco: Subašić; Mendy, Jemerson, Glik, Sidibé; Bernardo Silva, Fabinho, Bakayoko, Lemar; Mbappé, Falcao.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler