SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Real Madrid 3 - 0 Atletico Madrid

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Real Madrid, sahasında Atletico Madrid'i Cristiano Ronaldo'nun 10, 73 ve 86. dakikadaki golleriyle 3-0 mağlup etti ve final için büyük avantaj yakaladı. Mor Menekşeler'in Portekizli yıldızı Ronaldo, Şampiyonlar Ligi'ndeki gol sayısını 103'e yükseltti ve ulaşılması çok zor bir başarı elde etti.

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Real Madrid, Atletico Madrid'i Ronaldo'nun golleriyle 3-0 mağlup etti ve rövanş için büyük avantaj elde etti.

Madrid derbisinde mücadeleye hızlı başlayan Real, golü de erken buldu. 10. dakikada Cristiano Ronaldo kafa ile rakip ağları havalandırarak Şampiyonlar Ligi'ndeki gollerine devam etti.

Golün ardından Mor Menekşeler etkili oyununu sürdürdü ancak dakikaların ilerlemesiyle Atletico Madrid de rakip kalede tehlikeli ataklar geliştirdi. Ancak iki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremedi ve devre 1-0 Real Madrid'in üstünlüğü ile sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısında tarafatar desteğini arkasına alan Mor Menekşeler baskısını devam ettirdi. 73. dakikada Benzema'nın pasında ceza alanı çizgisi önünde rakibini şık çalımla geçerek sert şutunu çeken Ronaldo, hem kendisinin hem de takımının 2. golünü attı. 2-0.

Golün ardından Atletico Madrid tüm riskleri alarak rakip kaleye yöneldi. Ev sahibi ekibin oyuncuları da hızlı ataklarla kalede etkili olmaya çalıştı.

Hızlı gelişen Real Madrid atağında Lucas Vazquez sağ kanattan çizgiye indi ve penaltı noktası yakınında bulunan Ronaldo'ya pasını gönderdi. Yıldız oyuncu da çok rahat bir vuruş yaparak skoru 3-0'a getirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele 3-0 Real Madrid'in galibiyeti ile sona erdi.

Portekizli yıldız bu mücadelede attığı 3 golle, Şampiyonlar Ligi'ndeki gol sayısını 103'e yükseltti. Bu sezon ise Devler Ligi'nde 11. maçında 10. golünü attı.

Atletico Madrid - Real Madrid arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçı 10 Mayıs Çarşamba günü Vicente Calderon'da oynanacak.

Şampiyonlar Ligi yarı finalinin diğer maçında Monaco, sahasında Juventus'u konuk edecek.


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler