SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Real Madrid - Atletico Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Real Madrid - Atletico Madrid maçı ile Şampiyonlar Ligi yarı finalinde perde açılıyor. Bayern Münih'i uzatmalarda eleyen Real Madrid, devler ligi yarı final ilk maçında Atletico Madrid'i konuk ediyor. Ligde aralarında on puan olan Real Madrid ile Atletico Madrid bu sefer kozlarını Santiago Bernabau'da paylaşacaklar. Peki Real Madrid - Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Madrid derbisi heyecanı var. Şampiyonlar Ligi yarı finaline kalan iki İspanyol takım finale kalmak için bütün güçleri ile mücadele edecekler. Real Madrid ile Atletico Madrid, son üç yılın Şampiyonlar Ligi turnuvasında beşinci kez karşı karşıya gelecekler. 2014 ve 2016'da finalde mücadele eden Real Madrid ile Atletico Madrid, 2015 yılında ise çeyrek finalde karşılaştılar. Real Madrid, bu üç maçı da kazanarak iki kere kupayı kaldırmış, diğerinde ise yarı finale kalmaya başarmıştı. Bu sefer kimin yüzü gülecek merakla bekleniyor.

YARI FİNAL REAL MADRİD - ATLETİCO MADRİD MAÇI İLE AÇILIYOR!

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı turnuvası Şampiyonlar Ligi yarı finalinde, bu akşam Real Madrid - Atletico Madrid, 3 Mayıs Çarşamba günü ise Monaco - Juventus karşılaşmaları oynanacak. İki müsabakanın da başlama vuruşu TSİ 21.45'te yapılacak. Finalistler, 9 ve 10 Mayıs'taki rövanş karşılaşmaları sonunda belli olacak. Final maçına, 3 Haziran'da Galler'in başkenti Cardiff'teki Ulusal Stadyum ev sahipliği yapacak. Bu akşam oynanacak Real Madrid - Atletico Madrid maçı TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak. Real Madrid - Atletico Madrid maçını İngiltere Federasyonu'ndan Martin Atkinson yönetecek.

REAL MADRİD - ATLETİCO MADRİD MAÇLARINDA SON DURUM

Karşılaşma öncesi iki takımla ilgili birkaç istatistik dikkat çekiyor. Atletico Madrid, son 12 resmi maçında kalesinde sadece 3 gol yerken, Real Madrid ise; son 19 resmi maçın sadece ikisinde kalesini gole kapatabildi. İki takımın kendi aralarında oynadığı maçlarda ise; Real Madrid'in bariz bir üstünlüğü ortaya çıkıyor. Daha önce 204 maçta kozlarını paylaşan iki takımın mücadelesinde; Real Madrid sahadan 103 kez galip ayrılırken, Atletico Madrid 51 galibiyet elde etti. 50 maç ise; berabere sonuçlandı. Real Madrid, ligde bu sezon oynanan ilk maçta Atletico Madrid'i deplasmanda 3-0 yenerken, yaklaşık 3 hafta önce Santiago
Bernabeu'da oynanan karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi.

DEV MAÇTA KİMLER YOK?

Şampiyonlar Ligi yarı finali ilk maçında bu akşam karşı karşıya gelecek olan Real Madrid ile Atletico Madrid takımlarında bazı eksiklikler göze çarpıyor. Ev sahibi Real Madrid'de sakatlığı süren Gareth Bale yerine İsco'nun forma giymesi bekleniyor. Atletico Madrid'de ise defansın önemli adamları bu maçta olamayacak. Sakatlıkları süren üç sağ bek; Juanfran, Gimenez ve Vrsaljko; Real Madrid'e karşı görev alamayacak.

REAL MADRİD - ATLETİCO MADRİD MUHTEMEL İLK 11'LERİ

Real Madrid: Navas; Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo; Kroos, Casemiro, Modrić; Isco, Benzema, Ronaldo.

Atletico Madrid: Oblak; Hernández, Godín, Savić, Filipe Luís; Ñíguez, Koke, Gabi, Carrasco; Griezmann, Gameiro.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler