SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kamil Glik hayat hikayesini anlattı! 'Yalnızca 1 kişi kurtuldu'

Devler Ligi'nde yarı finale yükselen Monaco'nun savunmacısı Kamil Glik, hayat hikayesini anlattı. Çocukken kalbinde yaşadığı problem nedeniyle doktorların kendisi için 'yaşamaz, ölür' dediğini belirten 29 yaşındaki futbolcu, yaşadığı hastalıktan yalnızca 1 kişinin kurtulduğunu söylediklerini ifade etti.

Borussia Dortmund'u iki maçta da 3-1 mağlup edip Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselen Monaco'nun sezon başında kadrosuna kattığı Kamil Glik, çok konuşulacak bir itirafta bulundu.

Monaco forması giyen Kamil Glik UEFA'ya verdiği röportajda hayat hikayesiyle ilgili bilinmeyen detaylardan bahsetti.

"Ölür dediler"

Çocukken kalbinde yaşadığı problem nedeniyle doktorların kendisi için 'yaşamaz, ölür' dediğini belirten 29 yaşındaki futbolcu, yaşadığı hastalıktan yalnızca 1 kişinin kurtulduğunu söylediklerini ifade etti. Glik, bu ihtimalin kendisini güçlendirdiğini ve hastalığını bu şekilde yendiğini söyledi.

"2 sezon kalecilik yaptım"

Genç takımlarda 2 sezon boyunca kalecilik yaptığını da söyleyen tecrübeli oyuncu, "Takmımızın kalecisi kolunu kırdı ve boyum uzun olduğu için beni kaleci yaptılar. Kaleciliği ilk başta sevdim ama sonra yavaş yavaş antrenörler beni kaleci sanmaya başladılar" dedi.

"İlk sezonumda çeyrek final oynuyorum"

Her zaman Şampiyonlar Ligi'nde oynamanın hayalini kurduğunu ifade eden Glik, "Monaco'ya geldim ve ilk sezonumda çeyrek final oynuyorum. Bu inanılmaz bir macera" diye konuştu.

Monaco, Devler Ligi'nde rahat turladı

Fransa'nın Monaco takımı, Almanya'da 3-2 yendiği Borussia Dortmund ile sahasında karşılaştı. Monaco maçı 3-1 kazandı.

Borussia Dortmund, polisin, takım otobüsünü 20 dakika kadar durdurması nedeniyle stada geç geldi. Bu yüzden karşılaşma 5 dakika rötarlı başladı.

Monaco, Mbappe'nin 3. dakikadaki golüyle maçın başında 1-0 üstünlük yakaladı. Fransız temsilcisi, Falcao'nun 17. dakikada attığı golle devreyi 2-0 önde tamamladı.

Borussia Dortmund, Reus'un 48. dakikada gelen golüyle umutlansa da Monaco, oyuna sonradan giren Germain'in 81. dakikadaki golüyle maçı 3-1 kazandı.

Bu sezon evinde oynadığı 7'nci Şampiyonlar Ligi maçında da yenilmeyen Monaco, 2003-2004 sezonunda finale çıktığından bu yana ilk kez yarı final bileti aldı.

SPORDA SON 24 SAATTE NELER OLDU?


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler